Kuijpers vs. Kucharek (6): 

‘Slachtoffer’ advocatenduo zet strijd online voort

Eerst schietenGeen vonnis kan Gerard Kucharek nog tegenhouden. Hij rust niet alvorens de advocaten en Kuijpers & Harff het onderspit delven.


Rotterdammer Gerard-Hilary Kucharek legt beschuldigingen neer tegen de advocaten Hendricus Frederik Cornelis Kuijpers van KDK Advocaten in Leiden en Douglas Arthur Harff van Harff Advocaten in Rotterdam. Kleintje Muurkrant publiceert die lichtvaardig en wordt veroordeeld in een zwaar vonnis..

Er volgt (weer) een rechtszaak van Kuijpers (met Harff) tegen Kucharek met onder meer de beschuldiging van terreur door Kucharek. De advocaten pakken vervolgens Kleintje Muurkrant weer aan die flink moet betalen.

Kucharek rust niet. Ondanks de veroordelingen. Hij wil genoegdoening. Tegen alle vonnissen is hij deze week begonnen met een website
met documenten die zijn beschuldigingen aan het adres van Kuijpers en Harff dienen te ondersteunen. De bokser als intro laat niets te raden over: Kucharek vecht. Een weblog voor aankondigingen ondersteunt zijn zaak.

De oorsprong van het conflict is een gezamenlijke onderneming die Kucharek begon met Kuijpers en zijn kennis Rene Cornelis Maria Kroon. De laatste is werknemer van KPN, maar in deze zaak betrokken op persoonlijke titel. De onderneming zou de rechten van uitvindingen van Kucharek voor de verpakkingsindustrie exploiteren.

Met enkele formeel juiste, maar volgens Kucharek moreel uiterst bedenkelijke handelingen van Kuijpers en Kroon heeft Kucharek zijn zeggenschap in dit bedrijf, Octroje B.V. geheten, verloren. Kucharek beweert dat de gedeponeerde notulen van de betreffende vergadering vals zijn. Volgens Kucharek is hij over deze handeling grotesk voorgelogen.

Zoveel is duidelijk dat deze handeling niet met instemming van Kucharek heeft plaatsgevonden en dat hij de zeggenschap over de rechten van zijn eigen uitvinding op een weinig kosjere wijze heeft verloren. Uiteindelijk is hij echter wel een met de constructie van Octroje C.V. akoord gegaan die hem al in een zwakke positie bracht.

Vervolgens zijn de in de loop der jaren de stoppen doorgeslagen bij Kucharek. Hij heeft de oorlog verklaard aan Eric Kuijpers en, in mindere mate, diens compagnon Douglas Harff. De details zijn nu online te lezen.

 • Reacties

 • an | 15/05/08 om 22:39

  Hier kunt u uw klacht deponeren

  http://www.advocatenorde.nl/english/organisation/profile.asp

  ADVOCAAT

 • nico | 16/05/08 om 12:13

  Dit is een horror story

  Moge het recht zegevieren

  Nico

 • hemelsblauw | 16/05/08 om 17:21

  “Ik geef geen toestemming tot publicatie en/of verspreiding van deze e-mail”, zo valt desalniettemin duidelijk te lezen in een van de bovenstaande links.
  ‘nuff said.
  Als leugens.nl primair bedoeld is om persoonlijke vetes uit te vechten en daarbij essentií«le fatsoensnormen te negeren, wat dan? Het stomste wat je kunt doen in een conflict is de rechten van je tegenpartij zo openlijk schenden, zoals met het voorbeeld van de persoonlijke e-mail van ene H.F.C. Kuijpers. En dan iemand anders naar voren schuiven en als pion gebruiken (hier Kucharek) om zich daarover te beklagen? Is dat de zgn. free-lance journalistiek? Jullie hebben kennelijk echt geen jota begrepen van rechts- en wetskennis. Stelletje brokkenpiloten…

 • Henk Uilezyck | 15/11/08 om 18:42

  De lastersite van Gerard-Hilary Kucharek die hij samen met de beruchte lasteraar en flessentrekker Matt Hoorn had opgericht is door de hosting provider eindelijk uit de lucht gehaald.

  http://www.devriendenvanmatt.com/index.php/2008/11/15/pozegnanie-polski-idiota/

 • Strategos BV | 30/04/11 om 03:46

  ***MISSION ACCOMPLISHED***
  http://www.youtube.com/watch?v=jvMre6zcTLE

  Strategos BV

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen