Harry Mens weet het heel zeker: 

‘Hoogland achterrechtszaak Dekkers’

Harry MensPatií«nten betaald om Dekkers zwart te maken.

Tot nu toe: de Duits-Nederlandse rugchirurg Horst Dekkers van de Alpha Klinik in Mí¼nchen wordt gedaagd tegen . In een interview met Leugens.nl zegt Dekkers dat jaloerse collega Thomas Hoogland, ook van de Alpha Klinik, achter de klacht zit en deze betaalt. Ex-patií«nt Sjaan Hesselberth meent dat Dekkers notoir liegt. Andere ex-patií«nten van Dekkers zeggen dat Hoogland er niets mee van doen heeft, maar dat ze de advocatenkosten niet zelf betalen.

Dekkers kwam terug op de eerdere bewering dat hij nooit had betaald voor optredens in Business-Class van Harry Mens. Nu Harry Mens (foto) aan het woord. In de volgende aflevering de dood van en een patií«nt op de operatietafel.

Dekkers pleitte zich vrij in uw programma, en beschuldigde Hoogland. Heeft hij gelijk?
Mens: “Het is dezelfde kliniek. Hoogland staat die ontevreden patií«nten van Dekkers daar gewoon op te wachten. Dokter Hoogland zit de hele boel te chanteren daar om de hoogste prijs te krijgen voor zijn goodwill in de kliniek die niets meer waar is.”

Hoe weet u op afstand dat Horst Dekkers de waarheid spreekt?
Mens: “Horst Dekkers vertelt me precies wat daar gebeurt. En als meneer hier spreekuur houdt in Hotels van Oranje dan staan er gewoon ingehuurde mensen op het trottoir met spandoeken, betaald door dokter Hoogland.”

Die beschuldiging aan het adres van Hoogland is hard te maken?
Mens: “Dat zegt dokter Dekkers tegen mij. Die man liegt niet tegen mij.”

Dus Dekkers spreekt de waarheid volgens u?
Mens: “Je hoeft niet te veel mensenkennis te hebben daarvoor. Die man komt superinteger over. Die man deugt. Daar ben ik van overtuigd.”

Ik weet niet of goed en kwaad en leugen en waarheid zo helder te scheiden zijn in deze zaak”¦
Mens: “M’n fingerspitzengefí¼hl zegt me dat dokter Dekkers gewoon deugt. Ik kan niet beoordelen of meneer Hoogland niet deugt. Maar ik weet wel dat het een vreselijke querulant is die op zijn 64ste nog gewoon zijn collega’s het leven zuur maakt.”

Dekkers stond in Der Spiegel afgelopen week, met één kant van het verhaal?
Mens: “Dat stuk heb ik ook gekregen. Dat is gevoed uit dezelfde bron. Journalisten zijn net mensen. Die moeten ook die bladen vol krijgen.”

Patií«nten beschuldigen Dekkers onomwonden en zeggen dat Hoogland er niets mee van doen heeft?
Mens: “Jij spreekt een patií«nt die in Nederland vijf keer is geholpen en geen raad meer weet. Ze smeekt dokter Dekkers om het toch te proberen. Vervolgens krijgt ze te horen dat het niet gelukt is wat Dekkers eigenlijk ook gezegd had. Als ze het gebouw uit loopt komt dokter Hoogland en zegt: ‘Ga maar naar die advocaat en dien maar een klacht in. Ik betaal het wel’.

Dekkers probeert het wonder te laten geschieden. Als dat dan niet lukt komt er een ander dokter met wie hij ruzie heeft die dan een brigade advocaten mobiliseert mijnheer Dekkers te beschadigen. Sorry, ik vind dat een beetje ordinair”¦

In de volgende aflevering: tragische dood van een patií«nt op de operatietafel.

  • Reacties

  • T. de Vries | 05/11/09 om 16:10

    Ik ben sinds 2000 driemaal geopereerd aan drie stenoses en een hernia. Ik ging in een rolstoel heen en verliet de klinik lopend. Drs Dekkers komt bij over als zeer betrouwbaar en ik ben blij, dat hij mij geholpen heeft.

  • ineke | 16/01/13 om 13:24

    wie weet toch waar Horst Dekkers is gebleven. Ik zoek hem al twee jaar. Ik wil zo graag weten hoe het met hem is en ik wil hem erg graag naar mijn rug laten kijken.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen