Claim bij bedrieglijke Staatsloterij 

Ferdy Roet en Stichting Loterijverlies

Ferdy RoetProbeerden tevergeefs kritische uitzending Tros Radar tegen te houden.

Gezien/gelezen: uitspraak voorzieningenrechter, advertenties Loterijverlies, Tros Radar

Eerder kreeg Leugens.nl het aan de stok met de Stichting Loterijverlies van Ferdy Roet. Hij eiste verwijdering van artikelen. Tevergeefs.

Nu eiste hij in een kort geding dat een uitzending van Tros Radar niet zou doorgaan. Ook plaatste Stichting Loterijverlies advertenties gericht tegen Tros Radar met als opschrift ‘Wees gewaarschuwd’.

Radar waagde het om de zin van een massale claim door Stichting Loterijverlies in twijfel te trekken.

 • Reacties

 • RC Coerdes | 03/02/16 om 19:45

  De mensen die aan de stichting mee deden waren hetzelfde als Ferdy Roet… Proberen ergens een slaatje uit te slaan. Soort zoekt soort.
  Zou het iets zijn om de stichting “Ferdy Roet Verlies” op te richten en iedereen een inschrijf fee te vragen van € 35,=?

 • maurice | 03/02/16 om 20:11

  misschien moet iemand een stichting opzetten om een massaclaim tegen de heer Roet te starten, ondersteund door goede advocaten

 • jens | 03/02/16 om 20:38

  Ferdy zo zwart als roet, zit nog steeds mensen op te roepen zijn auto.s hobby te sponseren, maar zelf als hij ooit een cent uit krijgt gekeerd.zullen de mensen die niet aan hem hebben betaald ook gewoon hun inleg terug krijgen van de staat

 • Rico | 04/02/16 om 01:27

  Naast de “actie” van Roet jegens Staatsloterij is hij ook bezig met Volkswagen, het lijkt mij hier echt om een oplichter te gaan.

  Beste Ferdy, ik hoop dat je mag stikken in het Roet van VW..

  Oeps!Nu maar hopen dat ik niet aangeklaagd word…Bibberrrr

 • bolletje | 27/02/16 om 10:47

  Meneer Roet lijkt eindelijk een heel klein gelijkje te hebben gekregen. Dit wordt natuurlijk meteen metersbreed uitgerold.

  Meneer Roet is niet zozeer auto-hobbyist, maar fopstichtingen-hobbyist. Hij is ook de drijvende kracht van allesverliezende (maar je kunt je nog inschrijven) stichting brandstofverlies en de Stichting Meldpunt Collectief Onrecht, welke stichting al eens tot op de graat werd uitgekleed door RADAR.

  Niet alleen zijn de constructies van de fopstichtingen zo een beetje gelijk, zelfs sommige websites zijn precies hetzelfde met een andere tekst, een ander kleurtje.
  Dat is natuurlijk een van de zaken die miljoenengrote kosten opleveren.

  Over kosten gesproken, meneer Roet claimt wel ruim 20 miljoen aan kosten voor Loterijverlies te moeten boeken. En dat hij zo goed was de ‘leden’ niet om meer geld te vragen. Zou hij enig idee hebben waar die miljoenen die blijkbaar nodig blijken te zijn om ‘juristen’ en ‘buitenlandse klantenservice’ vandaan gaan komen?
  Hij heeft wel al toegegeven dat het geld dat de ‘leden’ van Loterijverlies hebben ingelegd op is.

  Verder is het natuurlijk zoals met alles en overal: klinken ‘beloften’ te mooi om waar te zijn dan zijn ze dat ook. Dan staat er een oplichter met de bel te rammelen.

 • Mr.Right | 04/03/16 om 11:08

  Ik snap de reactie van sommige mensen hier niet. Het feit is dat de staatsloterij mij en duizenden andere mensen heeft misleid. Normaal gesproken begin je hier in je eentje niks aan. Nu staat er eindelijk iemand op die hardop durft te zeggen dat dit niet kan en dat er vergelding plaats moet vinden tegen dit onrecht. Ook al zou hij de rechtszaken allemaal verliezen, hij laat in ieder geval zien dat je wel degelijk tegen een grote (overheids)organisatie zoals de staatsloterij kunt vechten tegen onrecht. Alleen DAT is mij mijn inleg in “loterijverlies” al dubbel en dwars waard.
  Kijk, dat hij ook een (duur belegde) boterham wil verdienen en er een (overdreven duur) autootje bij de deur aan overhoud is zijn keuze maar hij DOET tenminste iets. En dat was mij in mijn eentje niet gelukt!
  Alle gedupeerden hebben jarenlang (net als mij) als een “mak schaap” geld gegeven aan de staatsloterij met een belachelijk (veel TE) lage winst kans als tegenprestatie. Nu heb ik (en duizenden anderen) geld gestoken in “stichting loterijverlies” maar niet meer als een “mak schaap” maar als een bewust als boze gedupeerde! Ik zie tenminste dat er IETS gebeurt met mijn geld om te vechten tegen onrecht van grote organisaties. Ferdy Roet, mijn zegen heb je. PAK ZE, zo hard als mogelijk!!!

 • M. | 13/03/16 om 15:03

  mr. Right, even een vraagje, ben jij niet toevallig de heer Roet zelf?

 • Barto | 02/04/16 om 12:21

  @M.

  Mr.Right=Ferdy Roet

 • asha | 12/04/16 om 18:06

  Hoe lang moet ik nog wachten op mijn geld .weet jij .
  Ik wel als ik een bejaarden huis gaat wonen .graag asha

 • Wesley | 29/10/16 om 20:46

  Dit zag ik al aankomen toen dit idee bekend werd. Zogenaamd je geld terugkrijgen door 30 euro over te maken, hoe dom en naief kun je zijn!

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen