Artikel over psychiater uit de index 

Google verwijdert weer Leugens-link

Natuurlijk probeert iedereen die een plek op Leugens.nl verdiende de eeuwige druppel van veroordeling te voorkomen. Sommigen lukt dat via Google.


Sta je net op Leugens.nl, dan denk je: vervelend, maar terecht. Had ik de waarheid maar niet met voeten moeten treden. Maar dat schuldgevoel ebt weg en na een tijdje vind je het vreselijk onrechtvaardig dat die ene wandaad via Google maar blijft opduiken.

Het best kun je bij ons een verzoek doen voor verwijdering van artikelen. Want we halen alles weg wat onterecht op Leugens.nl staat. Echter, sporadisch oftewel vrijwel nooit blijkt dit het geval te zijn. We zijn met internet nu eenmaal meer van het vergeven dan van het vergeten: alles blijft staan, maar een leugen moet je iemand niet eeuwig kwalijk nemen. Iedereen liegt, en heus niet altijd voor bestwil.

Wel verwijderen we met grote regelmaat reacties onder artikelen die niet deugen. Sinds kort kun je ook Google verzoeken om de link met het gewraakte artikel uit de index te verwijderen. Zoek je dan op die naam in Google.nl dan komt dat artikelniet meer te voorschijn.

Nog wel met zoeken bij Google.com en wel met zoeken op deze website. Dit artikel is uit de index gehaald voor een bepaalde zoekterm: Liegende Turkse psychiater nu pas exit

Wie echter bij Google.nl zoekt op Sinan Gülsaςan komt nog gewoon dit artikel tegen. Wellicht heeft een andere persoon verzocht om niet meer vindbaar te zijn met dit artikel. De wegen van Google zijn ondoorgrondelijk.

De goede man, en anderen om hem heen, moet na gestraft te zijn en hun lesje geleerd te hebben, wel weer de draad van hun leven kunnen oppakken. Toch?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen