Valse diagnoses leveren vele vele miljoenen op 

Liegende Turkse psychiater nu pas exit

Al zeven maanden verdacht, maar pas nu maakt Inspectie een einde aan zijn praktijkuitoefening.

Gelezen: Verklaring IGZ

Sinan Gülsaςan is eindelijk op non-actief gezet, maar zijn praktijken waren al een poosje bekend. In januari 2011 werd hij opgepakt op verdenking van grootscheepse fraude.

In januari meldde justitie in Rotterdam dat het twee psychiaters en twee handlangers had aangehouden in verband met fraude rond uitkeringen en pgb’s. Uit het dossier blijkt dat de psychiaters tegen betaling van soms wel 5.000 euro een valse medische verklaring opstelden, waarin de veelal Turkse ‘patiënten’ schizofreen werden verklaard.

Met behulp van die verklaring ging de gestoorde naar het UWV om een uitkering te innen, maar kregen ook geld om hun huis te laten aanpassen, voor parkeerkaarten, thuiszorg etc.

Volgens het Openbaar Ministerie heeft het viertal met het nodige acteerwerk bedrijfs- en keuringsartsen een rad voor ogen hebben gedraaid. ‘Patiënten’ werden getraind om hun psychoses tot schizofrenie, te veinzen. Nooit voerden ze zelf het woord. Dat deden twee ‘neefjes’ die meekwamen.

De moraal van dit verhaal is dat de geestelijke gezondheidszorg in Nederland niet deugt en de uitkeringenfabriek eromheen. De hele Nederlandse zachte wattenvoorziening werd in de luren gelegd. Dat hebben de Turken maar mooi bloot gelegd, een reden om hen dankbaar te zijn en een onderscheiding te geven. Daar denkt de Nederlandse staat anders over. Ze moeten nog voor de rechter komen.

We worden geacht om de hoofdverdachte met alleen de letter G. te duiden terwijl de inspectie zijn volledige naam noemt. Hier de verklaring geciteerd voor we worden beticht van het schenden van privacy:

“De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft op 18 augustus psychotherapeut Gülsaςan het bevel gegeven om met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als arts, psychiater en psychotherapeut te stoppen. De inspectie heeft aanleiding om te twijfelen aan de kwaliteit van zijn zorgverlening. Omdat Gülsaςan niet meewerkte aan een inspectieonderzoek, heeft de IGZ hem het bevel gegeven zijn werk neer te leggen.

Begin dit jaar werd Gülsaςan door het Openbaar Ministerie in hechtenis genomen op verdenking van fraude, onder meer door als psychiater vermeend foutieve diagnoses te stellen. Vanwege de aard van de verdenking kan de inspectie niet uitgaan van verantwoorde zorgverlening bij verdere beroepsuitoefening. Daarom eiste de inspectie dat Gülsaςan zich onderwerpt aan toezicht. De inspectie heeft Gülsaςan twee keer uitgenodigd voor een gesprek hierover. Gülsaςan verscheen echter niet op de afspraken.

Omdat de inspectie niet kan vaststellen of Gülsaςan bij werkhervatting zou voldoen aan de voorwaarden voor verantwoorde zorg, heeft de inspectie een bevel gegeven waarin Gülsaςan gelast wordt te stoppen met zijn werkzaamheden. Hij mag geen patiënten meer behandelen en ook niet als zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) werken bij derden.

Het bevel geldt tot Gülsaςan heeft kunnen aantonen dat hij wel verantwoorde zorg kan leveren. Wanneer hij zich niet aan dit bevel houdt, dan kan de minister van VWS hem een last onder dwangsom opleggen.”

Hier ook nog het bevel van inspecteur A. Bakker met het werkadres van de man:

De heer S. Gülsaςan
Spoorhaven 80
2651 AV Berkel en Rodenrijs

 • Reacties

 • Bruynzeel | 28/08/11 om 11:51

  Ondanks dat het terecht is dat er op gewezen wordt dat dit te lang geduurd heeft, moet men er toch rekening mee worden gehouden dat iemand onschuldig is tot het tegendeel is bewezen.
  Ambtelijke molens draaien nou eenmaal traag.
  Het vervelende van het hele geval is dat de door u “zachte watten voorzieningen” in een kwaad daglicht worden gesteld, en daarmee de complete voorziening.
  De WAO was vroeger een prima voorziening die echter door grootscheepse fraude dermate is versoberd dat er niets van is overgebleven.
  Punt is dat de voorziening goed was en de fraude verkeerd, ipv. betere controle op fraude heeft men de WAO zover uitgekleed dat er niks meer van over is.
  Men had er beter voor kunnen kiezen de uitkering te relateren aan het arbeidsverleden.
  Het is onterecht dat iemand die maar zeer beperkt gewerkt heeft langdurig van een uitkering gebruik kan maken.
  Daarbij komt dat vaak in een vroegtijdig stadium te herkennen is wat de dubieuze ziektegevallen zijn.
  Dit zijn meestal de gevallen waarin geen exacte gegevens zijn te verkrijgen in hoeverre dit de geschiktheid van de patiënt terecht/onterecht is.
  Een voorbeeld daarvan zijn bv. rugklachten.
  Iedereen die de 60′er en 70′er jaren heeft meegemaakt kende wel iemand die onterecht was afgekeurd en vrolijk zwart liep te klussen.
  Niemand zou er een probleem van hebben gemaakt als deze figuren zeer hard waren aangepakt, samen met de artsen die dit faciliteerden.
  Dát is echter nooit gebeurd.
  De manier waarop vandaag de dag de échte patiënten worden behandeld door het UWV is op zijn zachtst gezegd bedroevend.
  Let wel; als gedeeltelijk arbeidsongeschikte (reuma) weet ik waar ik over praat.

 • Guido | 29/08/11 om 09:26

  Deze psychiater en zijn handlanger hebben ook sexuele diensten bedongen van hun vrouwelijke patiënten, volgens andere bronnen. En wat is er bekend van de andere “shrink”? Die komt niet in dit verhaaltje voor.
  Er blijkt maar weer dat het OM slecht werk levert. Na zeven maanden wordt hij gemaand te stoppen. Een schande. Het zal wel weer op “grote werkdruk” gegooid worden.
  Mijn mening is dat iemand die willens en wetens de boel belazert KEIHARD moet worden aangepakt. En met naam en toenaam wordt genoemd. Anders Breivik werd ook meteen met naam en toenaam genoemd. Terwijl hij officieel onschuldig was omdat het tegendeel officieel nog niet bewezen was. Maar Mohammed Bouyeri wordt nog steeds Mohammed B. genoemd. We zijn hier in Nederland te ver doorgeschoten in het beschermen van verdachten. SCHOKKEND!

 • yildiz | 18/05/12 om 22:37

  De psychiater die verdacht wordt gefraudeerd te hebben met PGB gelden met zijn twee handlangers. ik heb het over sinan gulsacan. Ik ben een patiënt geweest van zijn praktijk Empati interculturele psychiatrie te Berkel en Rodenrijs.
  Op zijn praktijk was hij niet alleen als psychiater werkzaam. ook was er een vrouwelijke turkse psychiater genaamd: mujgan sakarya. deze mevrouw werkte dagelijks (fulltime) in de praktijk van sinan gulsacan als psychiater. bij nader onderzoek ben ik erachter gekomen dat ze geen psychiater is geweest maar enkel een basis arts was. ook werkte ene DR Mithat op de praktijk van sinan Gulsacan. dus er waren drie behandelkamers en alle drie zaten altijd vol. in de ene kamer was dr mujgan sakarya, de tweede kamer sinan gulsacan en de derde kamer dr mithat. ik was zelf patient van mujgan sakarya en al die tijd dacht ik dat ze een psychiater was. ik en mijn hele familie werden ook door haar behandeld en kregen ook rapporten van haar. Heel raar is ook dat zelfs na de AANHOUDING van sinan gulsacan gewoon de zogenaamde (psychiater) mujgan sakarya door ging met de behandelingen van empati interculturele psychiatrie. na ongeveer 3 maanden kregen ook alle patiënten van empati interculturele psychiatrie een brief (terwijl sinan gulsacan vast zat) dat ze verhuisd zijn van spoorhaven 80 naar spoorhaven 42 dezelfde straat waar ze nog steeds op nummer 42 Actief zijn. iedere patient van empatie heeft die brief gekregen dat de praktijk verhuisd is naar nummer 42. deze brief is in het turkse taal geschreven en ik zal hem als bijlage met dit email bijvoegen. Het grappige is dat nog steeds de hele clubje van empati interculturele psychiatie (precies dezelfde mensen) actief zijn maar nu onder de naam praktijk BORA op spoorhaven 42. zelfs de secretaresse is meeverhuisd naar nummer 42!!!! Ik vind het echt knap dat het OM de psychiater oppakt terwijl de rest van de club onder de naam: praktijk bora doorgaat. de raporten werden door mujgan sakarya gegeven en zelfs na de aanhouding van gulsacan blijven ze behandelen!!!!! in de media wordt alleen de naam van gulsacan genoemd terwijl nog twee mensen daar fulltime behandelden en rapporten gaven aan patiënten!!!! zelfs op de dag van de aanhouding is de psychiater meegenomen en de rest (Die zich ook behandelaren noemt) mocht gewoon doorgaan met werken. zelfs de inspectie van gezondheidszorg kwam na de aanhouding niet langs op de pratijk om te controleren of daar nog steeds behandeld werd.

  nu mujgan sakarya en DR mithat op spoorhaven 42 weer actief zijn onder de naam: praktijk BORA gaan ze gewoon weg door met hun praktijken maar nu onder de naam van een andere psychiater die met ze samenwerkt. hun nieuwe psychiater heet: psychiater Leeflang. Voor de media aandacht werden toen er raporten uitgepring onder de naam sinan gulsacan terwijl zij dat deden voor mijn ogen en nu printen ze raporten uit onder de naam: psychiater Leeflang. ook declareren ze volop op de naam psychiater leeflang terwijl ze zelf de behandelingen geven!! grappig is dat in de kranten staat dat door de aanhouding van de psychiaters de mega fraude gestopt is terwijl het gewoon door gaat zelfs toen de psychiater zelf vastzat!!!! ik zal als bewijs de brief die toen de psychiater gulsacan vastzat aan alle patienten gestuurd is bij doen. de brief is getekend door DOKTOR sakarya. terwijl ze helemaal geen doktor is maar een basis arts. maar zo noemt ze zichzelf. dit brief is naar alle patienten gestuur van empati toen de psychaietrs vastzaten!!!! dus ook hadden ze nog alle patienten bestanden van empati!!! dus de psychiaters zaten vast en nog steeds werden de patiënten van empati behandeld door dezelfde behandelaren en rapporten werden er nog gegeven!!! zie ook de nieuwe website van de club empati interculturele psychiatrtie: http://www.praktijkbora.nl
  ook toen gulsacan vastzat werden alle patienten van hem per sms / email en deze brief getipt dat ze voortaan naar spoorhaven 42 te Berkel en Rodenrijs (praktijk bora) konden komen. van de secretarrese tot de meubels alles is hetzelfde gebleven als toen op empati!!! zie ook zogenaamde DOKTOR sakarya blij fotos maken van haar nieuwe praktijk (dezelfde meubels en personeel)
  http://www.facebook.com/mujgan.sakarya

 • Yeliz | 13/06/12 om 23:16

  Beste Yildiz, ik wil reageren op je bericht.
  die stigting heet niet bora maar die pcyhiater gulsacan werkt nog steeds dus het is niet gestopt allemaal.
  of mieschien heben ze weer naam veranderd.
  Die zorgburo was op tv nog ik heb gezin.
  zorginstelling together hun niewe naam van hun.
  http://www.zorginstellingtogether.nl is die site van hun.
  op tv zijn ze gekomen en die pcyhiater was ook op die tv programa gulsacan. en mijn vriendin heeft brief gekregen dat die empati nu together is geworden maar zij gaat niet meer daar natoe.
  omdat zij al heel lang niet meer is gegaan naar die pcyiater omdat zij een keer briefen moest handtekenen voor een iraanse vrouw die haar huis ging schoonmaken. zij moet nog betalen aan die ander buro omdat die vrouw wel geld heft gekregenb maar mijn vrindin nooit schoonmaker.
  zij kan die vrouw niet meer vinde.
  en ik heb ook nog veel dingen gehoord over die buro.
  van spoorhaven 80.
  echt erg dat dit allemaal kan.
  mensen willen hulp maar die andere mensen allen geld.
  ook moete mensen betalen voor die neppe raport voor uwv. en nog steeds doen mensen betalen voor die raporten. nu nog steds en die pcyhaters doen gratis voor somige vrouwen.
  echt vies.
  heel raar dat die kan doorgaan zo.
  mishien lezen ander patiente ook deze site dan kunne die ook vertelen over die gevarlijke diefen die zelf arts noemt.

 • nathalie | 14/06/12 om 19:22

  Ik ben persoonlijk werkzaam bij zorginstelling Together op spoorhaven 80 te Berkel en Rodenrijs. Wij zijn een uitstekende zorginstelling en juist in overleg met de inspectie zijn we op spoorhaven 80 gekomen om de patienten van genoemde psychiater op te vangen. We zijn er zelfs trots op dat de genoemde psychiater bij ons mag werken omdat we zodanig goedgekeurd zijn door de IGZ. ook zijn we HKZ gecerfiticeerd en leveren we op hoogkwalitatief niveau zorg. Ook ben ik bekend met praktijk Bora op spoorhaven 42. Ik weet dat ze goed zorg leveren en ook hebben zij de patienten van bovengenoemde psychiaters opgevangen voor zover het kon. Ook werken zij met goed gekwalificeerde psychiatrische Artsen en psychiaters. Ik vind het heel ziek van mensen om juist instellingen die goed zorg leveren zwart te willen maken. Maar zowel praktijk Bora als Zorginstelling Together heeft genoeg plaats voor zulke zieke mensen en een behandeling is altijd mogelijk. dus in plaats van instellingen en zorgverleners zwart te maken kunnen jullie allemaal beter bij ons in behandeling komen, we zullen jullie met open armen ontvangen. :-)

 • sjoerd | 27/06/12 om 00:06

  De Rotterdamse psychiaters die vorige week werden gearresteerd wegens een miljoenenfraude met uitkeringen, blijken nauw samen te hebben gewerkt met twee Iraanse vrouwen die een fortuin aan illegale toeslagen naar het buitenland smokkelden.

  Ze deden dat de afgelopen jaren via een schimmige Haagse zorgstichting, blijkt uit onderzoek van De Telegraaf.

  Zowel ABN Amro als Rabobank startte onlangs een intern fraudeonderzoek naar de praktijken van de in Iran geboren Haydeh B. (48) en haar dochter Nathalie J.

  (28) in Delft. Het was de banken opgevallen dat de dames afgelopen jaren enorm grote geldbedragen van uitkeringsinstanties zoals het UWV op hun bankrekeningen gestort kregen, die vaak nog dezelfde dag naar het buitenland werden overgeboekt. De Rabobank blokkeerde daarom alle rekeningen van de twee, waarop zij gedwongen werden uit te wijken naar Fortis Bank (nu ABN Amro).

  De twee lieten hun klanten, vooral van allochtone afkomst, tegen betaling ’gek’ verklaren door psychiater Sinan G., waarna zij de betrokkenen hielpen met het uitmelken van diverse uitkeringsinstanties. De meeste klanten werden daar zelf niets wijzer van, omdat de illegale uitkeringen in de zakken van moeder en dochter verdwenen. De laatste liet zich van het vergaarde geld voor ruim 25.000 euro ’verfraaien’ bij de schoonheidskliniek Bergman, ging persoonlijk failliet en gaf afgelopen zomer opdracht aan G. om ook over haarzelf een psychiatrisch rapport te schrijven.

  Eenmaal ’gek’ verklaard, wist ze onder verplichte bezoeken aan de curator en de rechtbank in haar faillissement uit te komen, aangezien ze vreesde daar direct gearresteerd te worden. Bij een inval van de politie in het bewuste zorgkantoor aan de chique Haagse Parklaan, troffen de rechercheurs onlangs een compleet verlaten pand aan. Ook de administratie van het bedrijf is spoorloos. Dochter Nathalie reist inmiddels onder valse namen en met valse Litouwse paspoorten door Europa.

  Verdacht toevallig allemaal zeg.
  Of is er iemand die hier anders over denkt?

 • farid murad | 07/07/12 om 23:17

  ja!! ik denk er heeeeeel anders over

 • joyc meyer | 08/07/12 om 01:15

  Nou die Turkse psychiater ken ik niet, maar die andere psychiater is gewoon een Nederlandse man. Terwijl in de media gezegd word dat beide psychiaters van Turkse afkomst zijn. Mijn kennissen is bij die Nederlandse psychiater behandeld. Zijn naam is volgens mij Gerard jos of zo. Ik hoor echt dat hij wel een goeie therapeut is geweest. Ook heb ik gehoord dat door al die beschuldigingen op hem hij in zijn voorarrest een beroerte heeft gehad!!!!!! Ik geef hem toch het voordeel van twijfel. laten we eerlijk wezen: ze zijn maar een verdachte en nog niet VEROORDEELD

 • meyer | 08/07/12 om 01:42

  De gigantische uitkeringsfraude waarvoor de Helmondse psychiater Jos G. (57), de Rotterdamse psychiater Sinan G. (46) en hun 2 handlangers eind januari aangehouden werden, was bij de keuringsdiensten van het UWV al lange tijd bekend. Vanwege het medische beroepsgeheim konden keuringsartsen de medische dossiers van de betreffende cliënten van deze psychiaters niet overdragen aan justitie. Het gevolg is dat veel cliënten daarna nog jarenlang een onterechte uitkering genoten. Deze bevindingen staan in het rapport (een pdf die je kunt downloaden) van het Rotterdams openbaar ministerie (OM) en de Bovenregionale Recherche Zuid-West.
  Het onderzoek naar de 2 psychiaters richt zich op het oplichten van uitkeringsinstanties ten behoeve van hun cliënten. Met door hen opgestelde valse medische dossiers zouden deze 2 tegen betaling PersoonsGebonden Budgetten en WAO/WIA-uitkeringen voor hun cliënten regelen. Uit het onderzoek van de betreffende dossiers is inmiddels gebleken dat er bij die cliënten geen of nauwelijks sprake was van een psychiatrische voorgeschiedenis. Ook hun huisartsen wisten niets van het ziektebeeld.
  Sinds december 2008 is dit crimineel samenwerkingsverband in beeld bij het Bovenregionale Recherche Zuid-West. Het rechercheteam beraamt de totale schade voor de samenleving op tientallen miljoenen euro’s. Maar dat er op nog veel grotere schaal op deze wijze werd gefraudeerd, wordt door hen zeker niet uitgesloten.
  In het rapport staat ook de werkwijze van de 4 verdachten. De psychiaters constateerden bij hun ‘patiënten’ zware psychiatrische aandoeningen waardoor ze niet normaal konden functioneren. De ‘patiënt’ werd vervolgens getraind om deze stoornis te veinzen. Handlangers van de psychiaters gingen als ‘neef’ mee naar de gesprekken bij de instanties. Zij deden daar het woord omdat de ‘patiënt’ in kwestie daartoe niet in staat zou zijn.
  Verder staan in het rapport vele aanbevelingen aan instanties als het UWV en CIZ. Aanbevelingen hoe deze instanties de vernuftige manier van de verdachten om de gaten in het systeem van uitkeringen en zorgbudgetten te misbruiken, kunnen tegengaan. Voorgesteld wordt dat uitkerings- en pgb-dossiers van ernstig zieke psychiatrische patiënten die thuis wonen op fraude moeten worden gecontroleerd. Verder zouden deze patiënten ter controle onaangekondigd thuis bezocht moeten worden.
  Naar verwachting zal Jos G. eind april voor de rechter verschijnen.

 • Corrie | 08/07/12 om 01:44

  Ik ken Jos G. al een poosje en ik vind het een hele integere man. Zo kwam hij op mij over. Ik kon het dan ook niet geloven en geeft hem het voordeel van de twijfel. Eerst bewijzen en dan pas oordelen! Laat die man eerst zelf zijn verhaal vertellen en dan zal de rechter zijn oordeel vellen.
  We leven nog steeds in een rechtstaat. Iedereen weet, dat justitie niet ondoordacht bij iemand een inval doet, maar dat maakt hem nog niet schuldig. Toch? Eerst maar eens afwachten. Ik ben blij dat hij in ieder geval weer met zijn gezin herenigd is. Want hij is ook echtgenoot en vader. Het zal je maar overkomen. Ik wens hem het allerbeste toe. Corrie

 • josje hogendorp | 10/07/12 om 21:06

  echt wahid kehba deze vrouw.

 • hanneke | 10/07/12 om 23:43

  Ik weet niet wie die andere handlangers zijn maar ik weet wel dat de derde handlanger nog niet is gepakt. Ene Gizem ….. die zelf pgb kreeg en de eigenarrese is van zorginstelling m… schijnt een van de grootste handlangers te zijn:

  Stichting Zorginstelling Mo.. is sinds 05-03-2009 tot januari 2011 een ggz zorginstelling geweest die zogenaamd AWBZ zorg in de vorm van pgb leverde. Stichting Zorginstelling Mo.. had ruim honderden patiënten in zijn bestand waarvoor ze PGB aanvragen…………. maar dit wordt een serie lol
  SJOERD als je nieuwsgierig geworden bent vraag door en ik zal je nog veel meer vertellen :-) zelfs met bewijzen zwart op wit……

 • hanneke | 10/07/12 om 23:45

  o ja Sjoerd ook hele verhalen over DBC

 • Mustafa C | 11/07/12 om 00:44

  Hmmm Hanneke, volgens mij weet ik waar je het over hebt. zijn die twee niet twee zussen Gonul en GAMZE maar roepnamen: nehir en gizem??

  Allebei officieel voorletters G???

 • farid murad | 12/07/12 om 06:52

  Beste Hanneke , nu ik jou verhaal lees en het manier waarop je het schrijft , heb ik toch de neiging om te gaan denken dat hanneke geen hanneke is maar nathalie j ?? eigenlijk moet ik zeggen nazanin G !! en mustafa C is dan sinan G !! . ik proef uit jou verhaal dat je het aandacht wilt richten naar Gizem van zorginstelling M….. ,en dat ze zelf pgb kreeg etc etc , als ik het toch mis heb dat je toch geen nazanin bent dan bied ik mijn excuses .
  je manier van schrijven en het smile achter je teksten deed mij effetjes denken dat je geen hanneke was , maar doet er niet toe.
  hiebij wil ik reageren op hanneke en mustafa de opmerkingen, hanneke zegt niet te weten wie de andere handlanger is maar dat ze weet dat de 3 handlanger nog niet is gepakt , hoe kom je aan die getallen ? aan welke voorwaarden moeten ze voldoen of wat zijn de eisen om gekwalificeerd te worden om aan een waardige zeer respect volle nummer te komen ? wie is dan 1 ,2 ?
  kan het zijn dat die nummer volgorde te maken hebben met de relatie die sinan en de meeste vrouwen hadden of heeft het te maken met de volgorde die jij denkt. aangezien jij bewijizen hebt zwart op wit betekend het ook dat je gizem gekend hebt en misschien ook wel samen heb gewerkt ? de datum van oprichting weet je ook op te noemen , heb je hier onderzoek naar gedaan ? of was je ook tijdens de oprichting werkzaam bij gizem ? stichting mo ken ik niet en gizem zegt mij helemaal niets , maar ik weet wel dat gizem de vriendinnetje was van sinan die de behandelplannen voor gizem schreef , dus ze declareerde toen het zelfde als hoe stichting together nu ook declareerd!! je zegt ook wel dat ze pgb aanvragen deed of doet en awbz zorg in de vorm van pgb leverde , dus ik snap niet wat bedrijfs activiteiten hier mee te maken hebben.ben jij nu bezig om mo… in het dacht licht te brengen of sinan g? ik denk eerde mo… want je hebt het niet over sinan . iedereen in rotterdam weet dat stichting mo…. en sinan 1 was , dus waar hebben we het over ?? , snap het niet verkeerd hey , ik trek geen partij maar aub ook vermelden wat eigenlijk je boodschap is in deze ,dan kunnen andere lezers ook mee praten.
  als ik een voorbeeld mag geven over ggz instelling die awbz zorg leverd in de vorm van pgb is er niets mis mee , dat mag en kan , tenzij je daar bevoegd en bewaam leden in je bedrijf hebt ,en tenzij je ook zorg leverd hoe het moet , volgens mij leveren ze nog steeds zorg in de vorm van pgb , maar dat doet stichting together ook .
  de leden van stichting together weten dit ook , andere organisaties leveren ook zorg in pgb . stichting my horeb deed dat ook samen met sinan g , dokter ali, huisarts farahani , kinderopvang eigenaar jim , jeugdhulpverlener Turan sahbudak van stichting jutters , gemeente ambtenaar ali tiryaki , boekhouder gamze , emirhan K , uit amersfoort murad mahmoud , yousef gh , de moeder de vader de kinderen de zussen , broertjes van haydeh hadden zorg en hebben nog steeds zorg , en de eigenaar van stichting together mw nathalie heeft ook zorg gehad , die ze niets terug heeft betaald , hoe is deze zorg aangevraagd ???????? door medewerking van sinan toch ? door die behandelplan heeft zij het toch gered van rechtbank ?? ,zo simpel . kennelijk heeft sinan meer medewerkingen gegeven waar de dames toen een beroep op konden doen ,zoals zorg geld . nu we het hebben over bewijzen die hanneke zou willen of kunnen aanleveren vind ik nog wel te voorbarig , dan kijg ik een vraag teken en mijn vraag is , wat zal de reden zijn dat hanneke zo gewilligd is om gelijk met bewijzen te komen ? zijn jullie vijanden ? nee toch ? waarom zou hanneke bewijzen moeten tonen zwart op wit ? ……..hoe zou hanneke het vinden als er nu iemand anders zo iets schrijft over hanneke , en die zegt : DINGELMAN als je nieuwsgierig geworden bent vraag dan door want ik wil het je zo graag vertellen waar hanneke zich schuil houdt :-)zelfs met bewijzen zwart op wit …. geef je al te kennen dat je een reden zoekt om het te vertellen. O JA DINGELMAN ook hele verhalen over zorgkantoor met terug betaling van de zorg budget die niet zijn verantwoord. en dan begin ik nog niet eens over belgie turnhout en de villa die je niet heb betaald , wat ik eigenlijk hier mee wil zeggen is , als iemand iets negatiefs wilt vermelden of roepen over iemand moet je eerst van goede huizen komen en goed na denken voor dat je iets roept , als je denkt dat stichting bla bla niet juist werkt en onder tussen kan jij er ook wat van , dan lijkt het mij een strak plan en zeker verstandig om niet te gaan praten over andersmans activiteiten ,als je toch denkt van dat kan mij niets schelen ik ga toch mensen proberen zwart te maken en je gaat over bewijzen willen praten ,dan is mijn raad : vergeet 1 ding niet en knoop het goed in je oren . ONDERSCHAT de mensen nooit. die mensen die je wel eens onderschat , kunnen bewijzen hebben die het bestaan van je zaak maar ook prive onmogelijk kunnen maken. geloof mij die mensen kunnen iedereen zijn . een hint ? volgende keer beter :-)

 • Saskia | 14/09/12 om 21:42

  Het ergste van dit alles is dat mensen op dit moment behoorlijk afgeleid zijn door PGB Fraudes. Wat dachten jullie?? Dat ze gestopt zijn met frauderen, omdat ze geen PGB meer aanvragen? Het is nog simpeler geworden om te frauderen. Met het openen en sluiten van DBC\’s bijvoorbeeld. Wauww ik open een zorgtraject voor een client. Daarna voeg ik wat activiteiten toe. Sluit deze vervolgens en declareer deze bij de zorgverzekeraar. Het geld stroomt heerlijk binnen en niemand controleert of er zelfs wel verslagen opgeslagen zijn. Ik ben benieuwd wat mensen daarop te zeggen hebben.

  Nathalie, ik zie dat jij bij zorginstelling Together werkt. Zeg nou zelf het is toch heel makkelijk om DBC\’s te openen en te sluiten zonder dat iemand daar omkijken naar heeft?

 • J | 10/11/13 om 22:46

  Kijk uit mensen: suna karatas
  Van goudenzorg en thuiszorg haaglanden
  zoekt ontvoerders om een zes jarige
  Jongetje te ontvoeren. Verschillende
  mensen hebben al een getuige ver-
  Klaring afgelegd waarin ze zeggen dat
  ze gevraagd werden door haar om deze
  Zesjarige jongetje te ontvoeren. Suna
  Karatas is een psychopaat en wordt
  Binnenkort opgepakt door het OM
  Wegens voorbereiding van kinder-
  Ontvoering met voorbedachten raden

 • Sinan | 08/05/14 om 09:26

  Ik had in het jaar 2012 in november kennis gemaakt met Suna Karatas, praktijk Goudenzorg te Rijswijk. Zij heeft PGB voor mij aangevraagd, omdat ik sinds januari 2008 de chronische ziekte Multiple Sclerose heb.
  Suna Karatas heeft dus PGB voor mij aangevraagd wat ik tot eind oktober 2013 ontvangen heb van het AGIS Zorgkantoor en telkens gevraagd werd in een vorm van bedreiging het over te maken naar een opgegeven rekeningnummer.

  Nu is het zo, dat ik steeds brieven van het AGIS Zorgkantoor en van GGN Incasso en Deurwaarders ontvang omdat het PGB wat ik ondanks de fraudeleuze handelingen en bedreigingen overgemaakt heb naar een van haar rekeningnummers.
  Heb nou een groot probleem met Agis Zorgkantoor en het GGN om het niet verantwooorde zorg en bedragen te verantwoorden.

  WIE o wie kan mij hiermee helpen !!!

  Met vriendelijke groet,

  Sinan K.

Reageer op dit artikel:

*

*

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen