Volgende episode in bonje met advocaten 

Tuchtklacht Kat tegen Vissers en Moszkowicz

Raad van Discipline om uitspraak gevraagd.

In antwoord op het kort geding tegen Micha Kat van Vissers & Moszkowicz Advocaten stuurde Micha Kat ons een ‘Tuchtklacht tegen mr. M. Vissers en mr. Y. Moszkowicz, gezamenlijk de maatschap vormend Vissers Moszkowicz advocaten te Utrecht, Kromme Nieuwegracht 12’, neeergelegd bij de deken die moet beslissen of de klacht waardig is om door te sturen naar de Raad van Discipline.

De klachten behelzen ondermeer:

* “Het negeren van een expliciete dekenbrief van 20 januari 2012 waarin het kantoor is opgeroepen tot een bemiddelingsgesprek dan wel tot het geven van een nadere inhoudelijke reactie op de klachten bij brief en het in directe strijd daarmee handelen door het geschil tegen de uitdrukkelijke wens van de deken in op te spits te drijven via een dagvaarding…

* Het achter de rug van klager om intimideren van het hostingbedrijf van zijn website waarbij hij zich ondermeer beroept op zijn ‘familie’ en op ‘de oorlog’; het eisen van een take down van de website; het daarbij leugenachtige dan wel vertrouwelijke informatie prijsgeven als zou er tegen klager een strafrechtelijk onderzoek lopen bij het Utrechtse parket…

* Het schenden van de afspraak tot het indienen van de miljoenen-claim tegen ex-rechter Hans Westenberg; weigeren deze zaak op te pakken zoals afgesproken, daarmee onzegbare schade veroorzakend voor client…

Het incasseren van grote bedragen -rond de vierduizend euro- zonder daar noemenswaardig werk tegenover te stellen…

Het uitschelden van klager als ‘iemand die hulp nodig heeft’ dan wel een ‘goede psychiater’ op het moment dat Moszkowicz wordt geconfronteerd met diens grieven.”

Kat werd ondertussen wederom veroordeeld wegens wangedrag, nu vanwege het bekladden van gevels van de woning van Joris Demmink en het pand van de Raad voor de Rechtspraak.

Kat verloor ook het kort geding van Vissers en Moszkowicz.

  • Reacties

  • Jack | 09/02/12 om 14:05

    Al heel lang heb ik de indruk dat Micha Kat verschrikkelijk hard zijn best doet om nooit meer naar Nederland te hoeven terugvliegen. Hoe zou dat nou komen? Betalen vader en zoon Poot van Chipshol hem te weinig? Kat vertelde zelf dat hij van de familie Poot Euro 2000,= per maand krijgt en dat kan toch niet te weinig genoemd worden voor het werk wat Kat via zijn site voor de familie Poot verricht.
    Er zal ongetwijfeld een andere reden zijn.
    Misschien een heel duistere reden?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen