Veroordeling, schorsing en nu ook bankroet 

Advocatenkantoor Dion Bartels exit

Dion BartelsVastgoedadvocaat overspeelde zijn hand.

Verliezen we weer een vaste klant op Leugens.nl? Bartels loog en werd veroordeeld.

Hij had het ondertussen steeds aan de stok met Richard Homburg, de baas het gelijknamige beursfonds. In april 2009 verloor de Utrechtse ‘vastgoedadvocaat’ Dion Bartels nog deels een rechtszaak over vergaande aantijgingen jegens activiteiten van Homburg in het blad Vastgoedmarkt.

“Volgens vastgoedadvocaat Bartels is de nieuwe obligatielening ”˜simpelweg te mooi om waar te zijn’. ”˜Homburg haalt geld op bij particulieren om daarmee zijn schulden af te lossen in Canada”, hoef de niet te worden gerectificeerd. De uitlating dat Homburg niet in de VS investeerde vanwege lopend onderzoek tegen hem, kna Bartels volgens de rechter onvoldoende staven.

Maar Bartels ging eerder te ver met uitdrukkingen als ‘de Nederlandse Madoff’ en ‘beleggingsfraude’ en ‘strafbare feiten’. Maar Homburg is wellicht voorlopig verlost van Bartels.

Bartels werd vanwege wanbeheer van zijn kantoor geschorst door Raad van Discipline in Amsterdam, op voorspraak van de deken van de Utrechtse Orde van advocaten. En nu is het bankroet aangevraagd. De website Bartelsadvocaten.nl is niet meer bereikbaar.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen