Telegraaf legt minister vuur aan de schenen 

Van Middelkoop liegt over interview

Van MiddelkoopGereformeerd geheugen opmerkelijk snel opgefrist.

Gelezen: Telegraaf

Welkom terug Eimert van Middelkoop, minister van Defensie. pharmacy supplies Geen slimme omgang met leugen en met waarheid zo bleek al uit aanvaringen over zijn dienstplicht en de verloren strijd met Argos van de Vpro.

Nu laat De Telegraaf, de krant waarvan zusje GeenStijl notabene reportages verzorgt om werving te ondersteunen, Van Middelkoop hard struikelen.

Eind december verscheen ‘In 2010 zijn we weg’, een opmerkelijk interview waarin Van Middelkoop aankondigde dat Nederland hoe dan ook zal stoppen in Uruzgan. De journalist in kwestie was ‘Stan Huygens’, een pseudoniem.

Van Middelkoop ontkende gisteren in de Tweede Kamer aanvankelijk dat het gesprek met de Telegraaf had plaatsgevonden: “Ik heb nooit een interview gedaan aan De Telegraaf, laat staan geautoriseerd.”

Van Middelkoop moest erkennen te hebben gelogen. Het waren geen ‘uit de lucht gegrepen citaten’ en hij stond achter de inhoud van het artikel.

  • Reacties

  • wim | 23/01/09 om 15:00

    reactie

  • wim | 23/01/09 om 16:47

    Onbegrijpelijk dat deze “christelijke” leugenaar en sjoemelaar nog steeds in functie. Hij is een blamage voor het aanzien van Defensie. Samen met de immer sjoemelende en draaaikonterige Balkenende is hij het bewijs dat confessionele partijen nimmermeer in een regeringscoalitie dienen te worden opgenomen. Pas dan kunnen de woorden “scheiding tussen kerk en staat” serieus worden genomen.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen