Liegende agrarische bonsbons

beestachtigHeethoofden tegenover elkaar.

Hitler en Stalin vlogen over tafel. Dus ging het er heet aan toe tussen het Productschap Tuinbouw en haar belager NVAF. De laatste won: voorzitter Dirk Duijzer van het Productschap Tuinbouw (PT) stapte op.

De federatie richt zich opnieuw tot Leugens.nl:

“Met verbazing heeft de stichting Nieuwe Vrije Agrarische Federatie (NVAF) het interview met de heer Kuyvenhoven in het vakblad ”˜de Boomkwekerij’ gelezen”¦De stelling van de heer Kyuvenhoven dat de NVAF niet met PT wil praten is een pertinente onwaarheid. Geen enkele schapsvoorzitter noch schapsbestuur heeft tot nu toe de moed kunnen opbrengen, sinds de oprichting van de NVAF, op basis van gelijkwaardigheid een gesprek aan te gaan.

Het eigenaardige feit doet zich namelijk voor dat de heer Tjibbe Joustra, al in november 2008 een uitnodiging heeft doen uitgaan voor een gesprek met de NVAF. De NVAF heeft de uitnodiging geaccepteerd en het gesprek vindt plaats op 13 januari op het hoofdkantoor van PT in Zoetermeer.

Dat de heer Kuyvenhoven niet op de hoogte is van alle zaken die gaande zijn binnen PT, ondanks zijn functie, zij hem vergeven. Dat hij meent opnieuw met modder te moeten gooien net als zijn voormalige voorzitter in 2007 vanwege een gebrek aan inhoudelijke argumenten om de NVAF op niveau van repliek te dienen, is onvergeeflijk.

De NVAF leden zijn namelijk, hoewel tegen hun wil, ook verplicht lid van PT. Het past de algemeen secretaris niet om zijn leden – die binnen PT geen enkele zeggenschap hebben – publiekelijk te schofferen en een openbaar excuus zou derhalve op zijn plaats zijn.”

  • Reacties

  • Jan Roovers | 23/12/08 om 16:51

    Ik wil geen lid zijn van het PT, ik verkoop mijn bomen zelf wel, ik ben tegen elke vorm van dictatuur, ik hou niet van farizeeí«rs, ik hou van de NVAF, een club van eerlijke ondernemers die strijden voor elke vorm van rechtvaardigheid.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen