Leugensjournaal 34: 

Links en rechts complotdenken

Regering en publieke omroep vormen een linkse bende. Bedrijfsleven en Amerikaanse geheime diensten hebben de wereld in hun greep.

Leugens.nl blijkt aantrekkelijk te zijn voor complotdenkers: wekelijks melden zich nieuwe, verongelijkte bronnen bij Leugens.nl. zoals het journalistiek betaamt, gaan we ervan uit dat ze ongelijk hebben. Tot het tegendeel is bewezen.

Deze webpublicatie wil ontmaskeren met zijn publiek. Dus we zijn blij als lezers zaken aandragen. Maar wel graag met wat feiten erbij ter onderbouwing van de beschuldiging of misstand.

De stapel uit te zoeken zaken groeit met de week. Tegelijkertijd komen er te weinig inkomsten binnen om dat werk te doen. We verdienen elders geld om onbenulliger zaken waar de zakelijke markt voor betaalt. Meer inkomsten hier krijgen we als u in de Google AdSense op onze site een adverteerder boeiend genoeg vindt om er eens op te klikken om die te bezoeken.

Maar ook aanstaande week gaan we er weer flink tegenaan. Belangrijkste onderwerp vormt nog steeds de memoires van Edwin de Roy van Zuydewijn – ook een complotdenker – met afgelopen week met deel 7 en deel 8. Chaotisch? Is juist, we gaan de lezer even helpen met een rode draad en wat wederhoor toepassen voor een vervolg.

Andere boeiende leugenskwesties: Hirsch Ballin en Nekschot, de controverse rond Norman Finkelstein (en de reacties), twee verdachte Turken en vrouwenhandel, twee veroordeelde Nederlanders wegens kinderporno en de imam over incest/verkrachting.

Van een andere orde: in de afdeling dagelijkse zorgen van de consumenten spelen zaken als De Telegraaf en Loterijverlies en de nieuwkomer kabelaar Ziggo, deel 1 en deel 2.

 • Reacties

 • Ko van Dijk | 01/06/08 om 14:56

  Peter, ik begrijp je frustraties dat je met deze website geen geld verdient. Maar als dat je insteek was voor Leugens.nl kun je beter stoppen. Noem mij één weblog behalve GeenStijl dat voldoende inkomsten kan genereren om van te leven. Witheet haalde op haar hoogtepunt, met dagelijks 40.000 bezoekers, 90 euro per maand via AdSense op. Daar kun je net je hosting van betalen.

 • hemelsblauw | 01/06/08 om 15:15

  Over de advertenties en dat het de bedoeling is om daar interesse voor te tonen en erop te klikken.
  Zou het niet raadzaam zijn om tevens gewoon een giro- of bankrekeningnummer op de site te publiceren, voor donaties? Zodat mensen die gruwen van al dat advertentiegedoe een normale mogelijkheid krijgen om vrijwillig te helpen de site te ondersteunen? Om bij mezelf te blijven: er komt hier geen folder in huis; sinds de TV zoveel reclame is gaan uitzenden, staat ie hooguit 10x per jaar nog eventjes aan voor een speciaal programma; radio gaat uit zodra dat reclamegeschreeuw weer begint; internet reclame: volledig getraind om er dwars overheen te kijken, ik zie ze eenvoudig niet; in Google, Gmail en andere emailaccounts idem dito. Consuminderen, milieu, duurzaamheid: als er iets nodig is, ga ik het wel halen waar ze het verkopen.
  Daar komt bij dat de Google-ads als je ze wel gaat bekijken dikwijls zo’n onzinnige bron van hetzij vermaak, hetzij irritatie zijn maar niet iets om aan te klikken. Bij deel 8 van de tapes van EdRvZ vind ik nu:
  Man Zoekt Vrouw
  Het is een alternatief bij het partnerzoeken
  http://www.FriendScout24.nl
  Singles in de buurt.
  leer singles kennen bij be2. Nu gratis testen!
  http://www.be2.nl
  8 Miljoen Leden met Foto
  Europa’s grootste Internet dating website. Begin nu met gratis zoeken
  http://www.match.com
  Koninklijk Huis
  Maak je stamboom, plaats foto’s en organiseer een familiedag online.
  http://www.familieband.nl
  * * * *
  Over de constatering (zie 1e regel van dit Leugensjournaal): Regering en publieke omroep vormen een linkse bende.
  U heeft duidelijk gisteren niet in diverse nieuwsuitzendingen aangehoord hoe ene J.P. Balkenende, premier van beroep, er samen met wat vrindjes een m.i. satanisch behagen in schept om voortaan jonge vandaaltjes een alternatief op te dringen voor de oude “pek en veren” en de schandpaal.
  Links, die regering? Ammehoela!
  Niet dat ik het ermee oneens zou zijn dat sommige kinderen en jongeren absoluut nog heel wat manieren moeten leren, binnen- en buitenshuis. Maar er zijn grenzen, en die worden naar mijn gevoel momenteel door deze minister-president grof overschreden. Enerzijds wil hij per sé alle ouders en opvoeders/verzorgers aan het werk hebben, anderzijds kan hun mede daardoor eventueel verwaarloosde kroost in Nederland aan de schandpaal genageld worden als dat van de omstandigheden misbruik maakt. En vervolgens mogen de betrokken ouders voor straf boetes gaan betalen. Dat betekent dus: nog meer werken…
  Wie bindt in Godsnaam de kat de bel aan, en klaagt Balkenende z.s.m. aan wegens machtsmisbruik en misbruik van zijn openbare functie?
  Voorbeeld: NRC, Balkenende: taakstraf jongere in eigen wijk. Citaat: Hufterigheid is onze vijand, betoogde de CDA-leider.
  Het lezen van het bericht is helaas, omdat het geschreven tekst is, niet bij machte om voldoende over te brengen wat uit stemgeluid en intonatie van Balkenende (NOS radionieuws o.a.) maar al te duidelijk werd: hoe de patriarchale gezinsstructuren in Nederland weer moeten terugkeren, met Oom Agent als grote boeman en bij voorkeur ieder kind doodsbang.
  Maar juist Petertje zou dondersgoed moeten weten dat je geen kwaad met kwaad mag bestrijden, en dat hij publiekelijk wraak propageert op deze wijze.

 • Theo Kooijmans | 01/06/08 om 16:31

  Beste Peter, Je hebt ons ook geholpen met de plagiaat-affaire van Ada Boerma. Als ik jullie kan helpen door op Google-Adds te klikken dan doe ik dat. Ook al interesseren die advertenties me geen bal. Die kleine moeite wil ik best
  nemen.
  Hoeveel clicks heb je eigenlijk nodig om uit de kosten te koemn?

 • hemelsblauw | 01/06/08 om 20:29

  Kooijmans for President!
  Prachtredenering, simpel en doeltreffend. Ik schaam me ondertussen diep voor die van mij.

 • hemelsblauw | 01/06/08 om 20:34

  LOL!!! Gaan we weer: Google ziet het op deze pagina qua hier bestaande dringende behoeften nu als volgt:
  links:
  Bloedmooi Islam Vrouw
  Islam Intiem Contactberichten. 273,000 Leden Fotos. 100% Gratis!
  http://www.Muslima.com
  Goedkoopste SIM Only?
  120 min + 10 sms voor €2,50 p/m. Goed netwerk, geen creditcheck!
  http://www.simpel.nl
  Stop met je angsten
  Gratis rapport: Hoe stop je angst Met snelle en concrete technieken
  http://www.UnconventionalWisdom.org/angst
  Amputatie Voorkomen?
  Ontdek Hoe Je Gegarandeerd In Amper 3 Uren Van Je Rookbehoefte Afkomt!
  http://www.StopNuMetRoken.com
  rechts:
  Stop met je angsten
  Gratis rapport: Hoe stop je angst Met snelle en concrete technieken
  http://www.UnconventionalWisdom.org/angst
  Angst door een tekort?
  Carlson chelated magnesium. Aanbevolen door newtreatments.org
  http://www.visolie-online.nl
  Annazorg Angst en Paniek
  Bang en bezorgd, piekeren, paniek? Online behandeling bij Annazorg
  http://www.annazorg.nl
  MentaalSterk coaching
  Coacht mensen met problemen in werk of privéleven.
  http://www.MentaalSterk.nl
  * * *
  Beloofd is beloofd: ik ga nu op zoek naar een bloedmooie Islam vrouw… :-)))

 • hemelsblauw | 01/06/08 om 22:08

  Serieus, hiermee valt niet langer aan het complotdenken te ontkomen. Op de ‘dag des Heren’ laat o.m. website Nu.nl weten ‘Geen AOW meer voor gevangene’ │ Uitgegeven: 1 juni 2008 08:47
  Nu citeert de Telegraaf en zegt © Novum. De Partij van de Arbeid die z’n geheel eigen schandpaal en galg gaat oprichten voor wat je met recht zwakkeren in de samenleving kunt noemen…
  – Ouderen die langer dan een maand de gevangenis in moeten, krijgen straks geen AOW-uitkering meer.
  – Studenten die worden veroordeeld kunnen hun uitwonendenbeurs op hun buik schrijven.
  *
  Waar de zgn. christelijkste politieke partijen van dit land al zo keihard bezig een ongekend onchristelijke politieke cultuur & wetgeving neer te zetten, komt de PvdA er nog wel een schepje bovenop doen. Voor een l*llige 1,25 miljoen euro die ze alleen al kwijt zijn aan het bediscussií«ren en implementeren van dit soort politieke smeerlapperij. Waar kan ik me inschrijven voor de Revolutie?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen