Geen tipje van de sluier opgelicht 

Wilders zwijgt over leugenkwestie

Politicus lijkt bang voor gezichtsverlies in eerste interview na Fitnaatje.

Gezien: Wilders-interview door Rob Muntz en Paul Jan van de Wint

Terwijl het kabinet, in de persoon van Ernst Hirsch Ballin, de leugenkwestie levend houdt, doet Wilders zijn best om die – vooralsnog – te vergeten.

In het grote interview dat Rob Muntz afdwong bij Wilders daar deze in fitnaatje de stem van de presenator ongevraagd gebruikte, weigert de PVV-politicus op de kwestie in te gaan.

Hij benatwoordt geen vragen die argumenten naar boven willen halen die de beschuldiging van leugens door het kabinet ondersteunen. En wilders wil ook niet ingaan op de vraag of hij zijn film milder heeft gemaakt dan aanvankelijk de bedoeling was.

De interviewers stellen vast: “Zwak, zou je kunnen zeggen. Want het voedt de gedachte dat de bewindslieden gelijk hebben als zij zeggen dat Wilders een tammere film heeft gemaakt dan hij eerst wilde. Zwak ook, omdat hij ní­ets aandraagt om aannemelijk te maken dat onze regering uit bedriegers bestaat.”

  • Reacties

  • Rodehond.net | 15/04/08 om 09:40

    Volgens mij stellen de interviewers niet vast dat je de houding van Wilders zwak zou kunnen noemen, maar De Pers-journalist Kustaw Bessems.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen