Boris Johnson en ‘Partygate’

Als er één man in Europa is die, eerst als journalist en later als politicus, bewijst dat de leugen en opportunisme meer opbrengt dan de waarheid, is het de huidige Britse premier Boris Johnson.

Gelezen: John Grace in The Guardian

“Als de politie hem niet vertrouwt, waarom anderen dan wel? Of de verdachte is een liegende, narcistische sociopaat die geen idee heeft van de grenzen tussen goed en kwaad, of hij is gek geworden van de psychotrope drugs en leeft in een parallel, hallucinerend universum. Of mogelijk allebei.”

Een in de nieuwsbrief van The Guardian van vrijdag 1 april 2022:

“Zou hij tegen je liegen? Natuurlijk zou hij dat doen! Boris Johnson is een vreemde voor de waarheid. Neem Partygate als voorbeeld. Eerst vertelde hij het parlement dat er geen feesten hadden plaatsgevonden in Downing Street en dat hij woedend zou zijn als dat wel het geval was geweest.

 Vervolgens zei hij dat hij zelf niet op feestjes was geweest. Alleen werk evenementen die op feestjes leken.

Nu is het excuus dat als hij wel naar een feest is geweest, hij dat maar 10 minuten heeft gedaan. Dus dat is dan in orde.

En er zijn al 20 mensen beboet voor regelovertredingen in Downing Street. En raad eens wie de regels heeft gemaakt en de meeste avonden op TV was om iedereen ervan te overtuigen zich eraan te houden?”

  • Reacties

  • Charlie | 03/03/23 om 05:46

    free singles dating search top free dating sites free personals site free meeting online

  • Rocky | 31/03/23 om 23:37

    buy essays online cheap top essay writing websites online custom essays college entrance essay writing service

  • Julian | 02/04/23 om 12:25

    essay writing on customer service quality custom essays do my essay cheap custom essay station

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen