Hugo de Jonge

Uit zich volgens de belangrijkste les van Leugens.nl: op een leugen volgt meestal een tweede leugen van de betrapte leugenaar.

De belangrijkste les van 15 jaar Leugens.nl: een leugen komt zelden alleen. Ik denk om de volgende reden: de leugenaar kan domweg niet geloven dat hij/zij heeft gelogen, bedrogen of verzwegen. Dus trekken we een hele foute conclusie. Afgelopen weekend nog ging een succesvolle man die is betrapt op verzwijgen, niet eens een groot geval of, direct te keer om op Twitter z’n vriendjes te mobiliseren met een aanval op de boodschapper.

Goed, we hebben Hugo de Jonge. Die blonk al niet uit in intelligentie als minister van Volksgezondheid gedurende de coronacrisis, nu blijkt hij persoonlijk aan de wieg te hebben gestaan van het Sywert- oftewel mondkapjesbedrog. (Waar overigens wel erg veel heisa over wordt gemaakt.

Goed, Hugo dus. Gisteren onthulden  Frank Hendrickx en Tom Kreling in de Volkskrant hoe De Jonge het pad effende voor de entree van Sywert van Lienden bij topambtenaar Bas van den Dungen en hem complimenteerde toen dat was gelukt.

Zo konden Van Lienden en zakenpartners uiteindelijk hun bedrog plegen, ondanks dat er in april 2020 geen acuut aan mondkapjes meer was, vele andere aanbieders betere voorwaarden en prijzen boden en de inkoopchef de deal niet zag

Op beelden van RTL Nieuws uit juni 2021, zegt De Jonge: ‘Ik ben bij de afspraak niet betrokken geweest.’ Hij stelt dat zijn contacten erover al openbaargemaakt zijn in een.

Op de vraag of hij voor de camera van RTL Nieuws loog, antwoordt hij ontkennend en hij zet de journalisten weg als leugenaars vanwege hun ’suggesties die niet kloppen’

  • Reacties

  • Ben A. Noniem | 24/03/22 om 15:59

    Wellicht heeft Dhr. de Jong geen “actieve herinnering” meer aan deze deal. Daarnaast weet ook hij dat het wel overwaait. Even drukte en dan zakt het weer weg. Zo komt Dhr. Rutte al meer dan 10 jaar er mee weg. Dikke vinger naar de Nederlandse bevolking dus. Gaan wij niets aan kunnen doen. Wellicht gaat de Jonge hierna iets doen in de zorg of bij een bank daar waar alle eventueel gevallen politicie belanden. Helaas….. realiteit

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen