Woordenoorlog 

Likoed Nederland

NRC-columnist legde genadeloos de valse redeneringen over Sigrid Kaag van de Israëlische lobbyclub bloot.

Gelezen: column Tom-Jan Meeus 26 oktober 2017

Oud-VN-diplomaat Sigrid Kaag (D66), minister voor Hulp en Handel in Rutte III is volgens Likoed Nederland ‘‘haatdragend naar een bevriende democratische natie’; te weten Israël. ‘Zij heeft bewondering voor terroristen… Zij heeft goede banden met terreurorganisaties.’

Meeus maakt de kachel aan met de argumentatie van Likoed. Ook de organisatie die het land verdedigt dat een NRC-correspondent het land uitzette omdat hij de eeuwige netelige kwesties van het Midden-Oosten te objectief belichtte.

Overigens wordt Likoed in de opvatting gesteund door Leon de Winter: ‘Sigrid Kaag, gehuwd met ’n Palestijn uit de ziekelijk corrupte Arafat-kliek, wordt de 2de minister van BZ, gesteund door VVD en CDA. Echt.’

  • Reacties

  • Likoed Nederland | 26/10/17 om 18:00

    Wie geïnteresseerd is in hoe het echt zit, leest het oorspronkelijke persbericht:
    https://likud.nl/2017/10/geen-terroristenvereerder-in-het-nieuwe-kabinet/

  • Ans van Zoeten | 26/10/17 om 23:25

    Link staat al in het stuk, maar zo wel extra helder. Wat wordt er dan toch selectief gewinkeld in de feitenwinkel, zijn bepaald geen voorstanders. Kaag hoorde bij de VN, daar zit de pijn, veel dieper zal het wel niet gaan. Behoorlijk agressief.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen