Twee keer hard jokken in één week 

Twee keer hard jokken in een week

Snelle leerlingen van de heer D. Trump: feiten zijn ook maar een mening.

50Plus werpt zich op als grote kanshebber met de verkiezingen voor de Tweede Kamer van mart 2017; de partij stoort zich niet aan de grens tussen leugen en waarheid.

‘Er zijn redenen om je af te vragen of de sterftecijfers van het CBS wel kloppen’, zei Corrie van Brenk, FNV-bestuurder Corrie en nummer 4 op de kieslijst van 50Plus tegen De Telegraaf.

Ze baseerde zich op een verhaaltje op de site Cooperatiedevrijemedia.nl. Dat deugde niet, toonde het CBS aan. Alleen ging de ‘de levensverwachting bij geboorte’ van 2014 op 2015 een fractie omlaag, maar de levensverwachting gaat absoluut niet omlaag op de lange termijn

Van Brenk wilde de sterftecijfers in twijfel trekken want daarop wordt de toekomstige AOW-leeftijd gebaseerd en 50Plus wil dat die pensioenleeftijd terug naar 65 gaat.

Eerder trok partijleider Henk Krol het CBS-cijfers in twijfel dat Nederlandse ouderen als groep rijker zijn dan ooit, en ook internationaal. Doet er niet toe, vindt Krol, het gaat om het ‘gevoel’ van ouderen.

Rechtsgang beïnvloeden

Marc Belinfante, chef van de politieke redactie van EenVandaag, onthulde dat Krol heeft geprobeerd om de rechtszaak over het wegmaken van subsidiegelden ten tijde van Gay krant over de verkiezingen van 15 maart 2016 heen te tillen.

Krol ontkent glashard. ‘Ik heb helemaal niet gevraagd om de zaak uit te stellen. Integendeel!’, zei hij gisteren nog bij BNR Nieuwsradio. Hier vanaf 55:10

Belinfante heeft schriftelijk bewijs en de advocaat van Krol bevestigt het verzoek. Wat maakt het ook uit, al dat gezeur over feiten.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen