Beetje dom 

Gerard Ekdom

Volgt onjuiste berichtgeving van NOS, RTL, AD en Telegraaf. Dat wordt door mensen geschreven die zich ‘journalist’ noemen.

Gelezen: Loes Reijmer in de Volkskrant

Bijgaande foto van ene Victoria Beckham en dochter op Instagram leidde tot de volgende nieuwsstroom:

Is het raar om je kind op de mond te kussen?

NOS op 3 – ‎15 uur geleden‎

Je kind vol op de mond kussen. Hoe raar is dat?

AD.nl – ‎21 uur geleden‎

Je kind op de mond zoenen, hoe normaal is dat?

RTL Nieuws – ‎21 uur geleden‎

Victoria Beckham aan de schandpaal na zoen met dochter

LINDAnieuws – ‎17 uur geleden‎

Victoria Beckham onder vuur om kus op dochters mond

De Gelderlander – ‎12 jul. 2016‎

‘Victoria Beckham staat toch niet te tongen met haar puberzoon?’

Telegraaf.nl – ‎13 jul. 2016‎

Deze foto van Victoria Beckham veroorzaakt commotie

Het Nieuwsblad – ‎13 jul. 2016‎

Op zich is het sneu dat media niets beters te doen hebben dan hierover te berichten, maar zoek dan nog ff uit of het juist is. Maar nee, dat deed alleen de Volkskrant. Maar geloof niet dat het effect heeft.

Integendeel: met ‘De bond tegen vertrutting‘ op Facebook wilde de heer Gerard Ekdom ook een steentje in de maatschappelijke vijver gooien.

‘Dit mag je wel, dit mag je niet, dit moet en dat is verboden. Het is een keertje genoeg’, vindt hij. Al ruim 30.000 mensen vonden de pagina leuk.

Loes Reijmer ging door een deel van de 6.000 reacties op Beckhams foto op Instagram: “Maar wie afdaalt in reaguurdersland om ze allemaal te lezen, komt in een goedgeluimd eldorado terecht van duizenden steunbetuigingen, lof en felicitaties aan de jarige dochter. Slechts enkele tientallen reacties zijn negatief, voornamelijk afkomstig van een handjevol ‘trollen’, mensen die op internetfora extreme commentaren plaatsen met als doel bij anderen reacties uit te lokken. De trollen komen niet verder dan ‘lesbians’ en ‘incest’. Een enkeling waarschuwt dat volwassenen zo herpes overdragen aan hun kinderen.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen