Fred Teeven: 

Opstelten loog over 4,7 miljoen

Fred TeevenDat is nogal wat, deze onthulling in Het Parool.

 

Gelezen: Parool

 

“Volgens voormalig staatssecretaris Fred Teeven wist minister Ivo Opstelten wel degelijk dat de deal met drugshandelaar Cees Helman om een bedrag van 4,7 miljoen gulden ging. Opstelten heeft dat altijd ontkend….

Volgens Teeven meldde hij het werkelijke bedrag van de deal in een gesprek met de directeur-generaal. ‘Maar Ivo heeft er welbewust voor gekozen mijn herinnering niet te gebruiken.’ Teeven noemt dat een ‘verkeerde keuze.’

Teeven en Opstelten moesten in maart 2015 weg als minister en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie (!) nadat ze de Tweede Kamer verkeerd hadden geïnformeerd over een deal die Teeven als officier van jusititie in 2001 sloot  met drugsbaas Cees Helman.

 

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen