Zakenman met plotseling geheugenbeeld 

Getuigenis tegen Joris Demmink

Gelezen: NRC

De getuige wil anoniem blijven om mogelijke schadelijke gevolgen voor zijn professionele leven te vermijden. De belastende verklaring wordt door de stichting De Roestige Spijker – die ijvert voor de berechting van de 66-jarige voormalige secretaris-generaal – ingebracht in een rechtszaak die vandaag dient.

Voor de rechtbank in Rotterdam eist Demmink 100.000 euro smartengeld van het Algemeen Dagblad ‘wegens aantasting van zijn eer en goede naam’. De Roestige Spijker heeft zich gevoegd in die rechtszaak waarin Demmink ook rectificatie eist van het AD. Het dagblad schreef twee jaar geleden dat Demmink begin jaren tachtig contacten onderhield met een Haagse pooier van minderjarige jongens.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen