Toe goed voor Nederland 

Corine de Ruiter 2

Gooit er nog een leugen overheen.

In een interview met de Volkskrant liet Corine de Ruiter op 19 juli 2014 blijken dat ze het met zichzelf nogal getroffen heeft. En dat dit kwaad bloed zet.

Zo liet ze ook optekenen dat ze werd gewaarschuwd door de Amerikaanse professor Reid Meloy tijdens een bezoek in Nederland:

“Je moet oppassen. Corine. In Amerika word je als je goed bent aangemoedigd. Maar hier is veel afgunst. Ik voel het.”

Reid Meloy liet daarop in een ingezonden brief in de Volkskrant van 26 juli 2014 weten:

“Ik heb de woorden die dr. De Ruiter mij hier in de mond legt nooit uitgesproken. Ik zou zoiets nooit zeggen over de Nederlandse cultuur en mijn Nederlandse collega’s.”

Om er fijntjes aan toe toe te voegen op grond van De Ruiters eerdere blunders:

“Afgunst is een menselijke emotie en kan nooit als excuus dienen voor beroepsmatige fouten. Psychologen en psychiaters in de VS beschouwen een diaagnose die wordt gesteld zonder consult als onethisch, zeker als edeze via de media naar buiten wordt gebracht.”

Oftewel: Corine de Ruiter past in ‘De Wet van leugens.nl’: een leugen wordt vrijwel altijd opgevolgd door een volgende leugen in een poging goed te praten.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen