Baas Huis ter Duin deerlijk in de fout 

Stephan Stokkermans

Stephan StokkermansRiep dat Washington Post jokte, maar had zijn eigen zaakjes niet op orde.


Gelezen: NOS

 

Hotel Huis ter Duin erkent dat de weggestuurde leden van de beveiligingsdienst van president Obama in zijn hotel hebben gelogeerd. Het komt daarmee terug op de beschuldiging dat een artikel in de Washington Post niet deugde.

De krant berichtte dat drie beveiligingsagenten na een avondje Amsterdam dronken naar het hotel waren teruggekeerd en dat een van hen in een gang bewusteloos raakte. Het personeel bracht hem naar zijn kamer en waarschuwde de Amerikaanse ambassade in Den Haag. De drie agenten werden geschorst en teruggestuurd naar de VS.

 

Het personeel van het hotel meldde aan de leiding dat er iemand was aangetroffen die op de gang voor zijn deur lag te slapen, maar de hotelleiding begreep hieruit niet dat het om een Amerikaanse veiligheidsagent ging. Toen de krant gisteren met het bericht kwam, was het hotel dan ook verrast. “Wij zoeken contact met The Washington Post om te zeggen dat wij deze berichtgeving niet waarderen”, zei commercieel directeur Stephan Stokkermans tegen de NOS en tegen wie het maar horen wilde in de media.

Inmiddels weet Stephan dat het incident zich wel in zijn hotel afspeelde. En maakt excuses tegenover iedereen?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen