Entree op Leugens.nn 

Eric van der Burg

VVD-chef Amsterdam verzweeg parkeerakkoord.

Gelezen: Het Parool

VVD-onderhandelaar Eric van der Burg sprak in 2010 met collega’s Maarten van Poelgeest (GroenLinks) en Carolien Gehrels (PvdA) af dat de collegepartijen geen blokkade zouden opwerpen als stadsdeelbesturen parkeervergunningen duurder zouden maken

De Amsterdamse collegepartijen PvdA, VVD en GroenLinks hielden dit geheim en buiten het openbare collegeakkoord. Om VVD-leider Eric van der Burg niet in het nauw te brengen. Hij had zich tijdens de verkiezingscampagne sterk gemaakt voor lagere tarieven: de euro van Eric, die terug moest naar de hardwerkende Amsterdammer. Die Euro van Eric was nep

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen