Fatale omhelzing met Alp d'Huzes 

KWF Kankerfonds 2

Terwijl u meent de heldenstatus te verwerven door die berg op te fietsen, wordt er met te veel centen geknoeid en gestoeid.

Gezien: Nieuwsuur

Dankzij eerder onderzoek van NRC Handelsblad verwierf KWF Kankerfonds zich een plekje op Leugens.nl. Toen reeds zichtbaar: liegen is cultuur bij deze club.

Ook de inzamelingsclub Alpe d’HuZes kreeg dankzij de chefs van Inspire2Live een warm welkom op Leugens.nl. Hoezo ‘goede doel’. Ach ja, waarom ook niet, de zielepieten die hum omgeving lastigvallen om geld te geven om hen tegen hoge kosten naar Frankrijk re reizen om aldaar enkele malen tegen dezelfde berg op te fietsen.

Nieuwsuur-verslaggever Judith Pennarts deed nader onderzoek naar de besteding van geld dat door de Stichting Alp d’Huzes is ingezameld voor KWF, die de besteding en het toezicht voor haar rekening moet nemen.

Dat geld is niet besteed, en als het wel besteed is niet goed besteed, of wordt niet gecontroleerd. De beide clubs hebben ruzie, maar de een verklaart dat er geen ruzie is, en daarna de ander ook.

In totaal heeft u voor Alpe d’Huzes de afgelopen 7 jaar ruim 100 miljoen euro bij elkaar gefietst. Ruim de helft daarvan is uitgegeven. en hoe? Dat zal u een zorg zijn. U had een leuk uitstapje en een lekker gevoel van de weldoener.

Maar u denkt dat u daarmee de kanker helpt bestrijden? Ga toch fietsen! (Een rondje thuis en zoek een echt goed doel…)

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen