Peppi en Kokki, hopla gesprek weg 

Jos van Rey en Fred Teeven

Een onderling gesprek bleef buiten de tapverslagen. Door een ‘storing’, moeten we geloven.

Gelezen: Telegraaf

Een telefoongesprek van staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) met de van corruptie verdachte VVD-partijgenoot Jos van Rey blijkt niet in de tapverslagen van het justitiedossier te zijn opgenomen.

Op 20 september 2012 belde Van Rey met Teeven. In die periode werd Van Rey al afgeluisterd, omdat hij werd verdacht van corruptie. Gek genoeg bleek juist een gesprek met de staatssecretaris niet opgenomen te zijn.

Het ministerie van Justitie heeft laten weten dat die dag tussen 13.14 uur en 14.04 uur sprake was van een technische storing, waardoor geen enkel gesprek is opgenomen.

Teeven wordt dus binnenkort als getuige gehoord in de onderzoeken naar Van Rey inzake de malversaties rond de kandidatuur van VVD’er Ricardo Offermanns voor het burgermeesterschap van Roermond. Van Rey lekte uit de vertrouwenscommissie, zo luidt de aanklacht

Gedoe in de VVD, met einig inhoud maar weer die typisch Hollandse lulligheid. Zoals met de fotorolletjes van Srebrenica.

  • Reacties

  • Hans Retra | 01/12/13 om 23:06

    Het meest enge van dit bericht vond ik dat er in het nieuws werd gezegd werd dat er 2000 taps kwijt waren geraakt in die bewuste 50 minuten. Dat is 21 miljoen per jaar. Volgens mij is dat zo’n beetje alles en iedereen die belt. Want, wie belt er nog tegenwoordig ?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen