Geen weet van kleine stations overslaan 

Nederlandse Spoorwegen

Een van de meest leugenachtige bedrijven

Gelezen: Spitsnieuws, Bericht Rover

NS-treinen slaan kleine stations regelmatig over bij vertraging en incidenteel ook grotere stations zoals Delft. Dat meldde reizigersvereniging Rover. Ondermeer op de Sprintertrajecten Amsterdam-Uitgeest, Amsterdam-Beverwijk en Amersfoort-Utrecht tussenstations worden gemist. Reizigers naar Elst, Arnhem-Zuid, Bilthoven, Overvecht, Krommenie-Assendelft en Haarlem-Spaarnwoude moeten dan op een ander station uitstappen en terugreizen.

De NS ontkent dat dit beleid is, maar erkent dat het incidenteel plaatsvindt. De NS zegt geen registratie te hebben van het overslaan van treinen. Curieus. Maatschappij Voor Beter OV bij monde van Rikus Spithorst: “Het is onbestaanbaar dat dit soort informatie bij de NS niet voorhanden is.”

Hoe vaak staat ook op het perron niet aangegeven dat de trein met plusminus 5 minuten vertraging zal vertrekken. Het is vrijwel altijd meer in de praktijk. Echter, de Nederlandse Spoorwegen (NS) registreren een trein pas als ‘te laat’ is wanneer deze vijf minuten na de aangegeven tijd vertrekt.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen