Nep, maar het maakt niet uit 

RTL reality

Als de kijkertjes naar rotzooi maar geamuseerd worden. Het dondert niet hoe, tot een adverteerder boos wordt.

Blokker via Facebook:

“Gisteravond werd in het RTL programma ‘Ik heb het nog nooit gedaan’ een scene vertoond, waarin een Blokker-medewerker zeer onvriendelijk overkwam naar deelnemers aan het programma. Blokker heeft medewerking verleend aan dit programma. Echter zijn de programmamakers afgeweken van hetgeen dat zij met Blokker hebben besproken.

Blokker wil benadrukken dat dit volledig in scène gezet is door de programmamakers. Dit is namelijk absoluut niet de normale handelswijze van de betreffende Blokker-medewerkster.

Wij betreuren het dat zij zo is neergezet in het programma, want zij en andere Blokker medewerkers hebben service, klantgerichtheid en vriendelijkheid juist hoog in het vaandel staan.”

Waar gaat het over: “Ik heb het nog nooit gedaan”van RTL, ranzig programma van de ranzige maker Ewout Genemans. Die ontkent uiteraard.

RTL doet meer met nep, zoals met Killer Karaoke

  • Reacties

  • Jan Bos | 22/01/17 om 11:54

    Het ergeste is dat RTL nepniews rapporteert en dat mensen het geloven. Een sterk voorbeeld is wat RTL rapporteert over de president elections in de USA. Veel nep en onjuist nieuws om sensatie te wekken. Is het mogelijk dat de RTL journalisten geen Engels spreken en te dom zijn om het juiste nieuws te verstaan?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen