Meester in faillissementsfraude 

Rob van de Rhee

Wederom veroordeeld. Alleen moet Interpol hem nog even opsporen, mogelijk als “Robbie van de Rhee” of “Robert van de Rhee”.


Gelezen: Kleintje Muurkrant, Vonnis (.doc), Financieele Dagblad

Vonnis Hof Leeuwarden veroordeling: “bedrieglijke bankbreuk, gepleegd door een rechtspersoon, terwijl hij, verdachte, tot het feit opdracht heeft gegeven en feitelijk leiding heeft gegeven aan de verboden gedraging, meermalen gepleegd.”

Rob van de Rhee is de afgelopen jaren in verband gebracht met negen dubieuze faillissementen waarbij hij steeds op dezelfde wijze de boel heeft geflest, aldus het FD:

Hij koopt een bedrijf, verkrijgt de aandelen en zeggenschap en maakt daaar dan misbruik van geldbedragen over te maken naar eigen bankrekeningen.

Logisch gevolg; bedrijven in problemen, bankroet aanstaande. Het hof in Leeuwarden heeft Van de Rhee voor de tweede maal veroordeeld voor zijn handelwijze in het bankroet van Communication Support International (CSI) in 2003.

In 2004 werd Van de Rhee in een civiele zaak veroordeeld tot betaling van 112.000 euro aan de vorige eigenaar van CSI. Dat bedrag heeft hij nog steeds niet afgedragen

Bij zaken met het bankroet van Eco-Sure, Uniwall en Habu was de man ook betrokken

Van de Rhee is reislustig. Hij woonde al een groot aantal landen en was niet bij de uitspraak. Interpol mag hem opsporen. Op zijn villa in het Bosch en Duin rusten al de nodige beslagen.

Zie ook 925.nl over Van de Rhee.

  • Reacties

  • Nu ben ik persoonlijk ook failliet! | 06/09/13 om 18:13

    Mijn curator is Dennis Steffens, d.steffens@vandiepen.com t. 030-2364600

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen