Akkefietje van elf jaar terug 

Factuurtje De Roy van Zuydewijn

Plus beschuldiging van lening aan lid KH door vastgoedfraudeur.

Gelezen:Financieele Dagblad

Edwin de Roy van Zuydewijn is vaste klant op Leugens.nl, zowel als dader en slachtoffer inzake overtreding van het Negende Gebod.
Hij keert nu terug, vanwege een verdenking van fraude, te weten het sturen van een valse factuur van 238.000 gulden (107.999 euro) in 2001. De factuur is gestuurd naar jan van Vlijmen van, de baas van Bouwfonds

De Roy van Zuydewijn vindt de beschuldiging van justitie een leugen, zei hij tegen NRC: “Volstrekte flauwekul. Een factuur uit 2001, daar komen ze vlak voor de verjaring nog eens mee aanzetten om mij aan te pakken.”

Het FD heeft nog een aardige anecdote. In een door de Fiod in 2006 afgeluisterd telefoongesprek van Van Vlijmen en en compagnon Nico Vijsma ging het als volgt

Vijsma: “Ik heb zo veel geld aan die vieze klootzak van een prins moeten betalen om die Margarita te onderhouden.”

Van Vlijmen:
“’Daar wil je wel wat van terugzien.”

Vijsma: “De Roy van Zuydewijn. Ik laat het er niet bij zitten. Ik heb zeker zeventigduizend aan Margarita geleend, die heb ik ook nog steeds niet terug.”

Dat laatse is toch een aardig detail, dat nodig gecheckt moet worden.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen