De bijzondere gave 

Yves Gijrath

Kijkt in de ziel van de liegende Badr Hari.

Yves Gijrath is een aardige ondernemer en leuke uitgever met Gijrath Media Groep

In een goed interview met Sara Berkeljon en Paul Onkenhout afgelopen zaterdag in de Volkskrant vertelde hij over de ellende van zijn Joodse moeder die als 3-jarige ternauwernood aan de Shoah ontsnapte en zijn Katholieke vader wiens reisbureau naar de knoppen ging.

Er komt ook een boeiende eigenschap ter sprake, zicht op het onzichtbare en het verrichten van wonderen zoals het stoppen van de regen. Dat gebeurde ondermeer tijdens een Miljonair Fair in Noordwijk. Ik herinner me de enorme wolkbreuk nog.

Als adviseur van vechter Badr Hari observeerde hij ook diens ziel en zegt daarover in het interview iets over liegen en een verklaring voor het fenomeen:

“Die jongen voelt zó goed. Ik weet dat hij moeilijke kanten heeft, ik weet dat hij soms liegt, maar hij voelt goed. Je liegt omdat je de waarheid niet aan- kunt, omdat je niet bereid bent om je diepste gevoelens en zwakheden te tonen. Daarom liegen wij. Dáárom loog Badr.”

Welkom Yves, leugendeskundige. Zullen we het blad Leugens gaan maken?

  • Reacties

  • Gillesa | 07/12/12 om 11:16

    Ik krijg het sterke vermoeden dat Hari een goede klant van hem is.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen