Na toespraak Republikeinse conventie 

Paul Ryan moet biechten

De Katholiek vice-presidentskandidaat overtrad het negende gebod vele malen. Zelfs Fox noemt het een record
.

Gelezen: Fox News, Huffington Post

‘Deceiving’, ofwel misleidend c.q. bedrieglijk noemt het doorgaans Republikeinen steunende Fox News de toespraak van Ryan gedurende de Republikeinse conventie: “Ryan’s speech was an apparent attempt to set the world record for the greatest number of blatant lies and misrepresentations slipped into a single political speech.”

1. Ryan viel president Barack Obama aan voor het sluiten van een General Motors fabriek in Janesville, Wisconsin. Deze is al gesloten onder het bewind van George Bush jr. (Obama beloofde echter wel dat hij zou proberen fabrieken zoals die van GM weer aan de praat te krijgen.)

2. De verlaging van de kredietbeoordeling van de VS werd niet veroorzaakt door Obama zoals Ryan beweerde, maar was het gevolg van de Republikeinen in het parlement die een verhoging van het schuldplafond dreigden tegen te houden;

3. Hij beschuldigde Obama ervan alle krediet voor het succes van de private sector op conto van zijn regering te willen schrijven. Dit is bewezen onjuist

4. Ryan beschuldigde Obama ervan 716 miljard dollar op Medicare te willen bezuinigen. Het gaat om bereikte besparingen. Ryan wil zelf ook bezuinigen op Medicare, de onbetaalbaar wordende ouderenzorg.

5. Hij bekritiseerde Obama voor het verwerpen van de aanbevelingen voor verlaging van de nationale schuld van een commissie. Ryan stemde als lid van die commissie zelf ook tegen.

Het mooiste, Romney’s campagnechef Neil Newhouse waarschuwde: “We laten onze campagne niet dicteren door feitencheckers.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen