Arme vrouw, rijk rekenen 

Anke Dielissen

“Natuurlijk letten wij daarbij goed op de kosten.”

De redenen op om op haar te stemmen bij de waterschapsverkiezingen, volgens Anke zelf:

Deze week de onthulling over spelen met geld door Ank en haar medebestuursleden bij overheidsbedrijf Slibverwerking Noord-Brabant (SNB). Verlies: ruim 200 miljoen euro.

Uit het achtergrondverhaal van Jesse Frederik en Eric Smit: “Waterschap Brabantse Delta (WBD) opereert hierin het meest doortastend. Lid van het dagelijks bestuur van het in Breda gevestigde dit waterschap is Anke Dielissen. Zij is tevens commissaris van SNB en een groot voorstander van een deal met Deutsche Bank, blijkt uit de notulen van een vergadering van het waterschap in december 2007.

‘Het is voor leken een ingewikkeld financieel instrument, niet voor experts want zij zijn gewend om dit soort ingewikkelde producten te bedenken’, betoogt Dielissen. ‘In de financiële wereld is het zo dat je met geld geld kunt maken.'”

  • Reacties

  • Rob Jonkers | 16/07/12 om 20:58

    Die Ank toch ! Heeft ze ondnks haar belofte toch de boel laten overstromen. En daardoor is er een heleboel geld weggespoeld. Dus van het op de kosten letten is ook niet veel terechtgekomen.
    Mt geld kun je geld maken. Bij Ank is het echter geld wegmaken ! Zien we ook weer eens waar goed rentmeesterschap bij het CDA voor staat !

  • serge | 18/07/12 om 09:57

    Wat een vreselijk incompetente bestuurder is dat. Hoe haal je het in je hoofd om met andersmans geld uitgaven te doen die je zelf niet eens begrijpt? Onvoorstelbaar, heeft ze echt geen enkel fatsoen?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen