Was tegen de PVV maar deed wel mee 

Marcel Wintels

Nog een verzetsheld na afloop van de oorlog.

Gelezen: Brabants Dagblad

„Ik heb het altijd een heel slecht idee gevonden”, zei Marcel Wintels, de Tilburgse kandidaat-lijsttrekker van het CDA, vorige week in het tv-programma Nieuwsuur over de samenwerking van zijn partij met de PVV. Ook bij andere optredens profileerde de Brabantse onderwijsbestuurder zich als de kandidaat die zich van meet af aan heeft verzet tegen de gedoogrol die zijn partij had toebedeeld aan het CDA.

Maar op het beruchte CDA-partijcongres van 2 oktober 2010 liet Wintels door het Brabants Dagblad optekenen dat er geen alternatieven meer waren voor de samenwerking met Wilders. „De PVV-stemmers zullen zich nog meer verstoten voelen als we dit akkoord afwijzen. Dan maak je die groep alleen maar groter”.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen