Met droge ogen beweerd 

‘Geen achterkamertjespolitiek met Donner’

Ook een bijdrage aan Leugens.nl is een eenvoudige zaak voor Mark Rutte.

Gezien: Persconferentie premier Rutte 16 december 2011,

Achterkamertjespolitiek: “Achterkamertjespolitiek is politieke besluitvorming buiten de geëigende, openbare kanalen… meer een schijnvertoning.”

Premier Rutte vindt niet dat de benoeming van Piet Hein Donner als vicepresident van de Raad van State sprake was van achterkamertjespolitiek. Dat zei Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie na de ministerraad. “Hij heeft gewoon een sollicitatiebrief moeten sturen aan Ivo Opstelten…Hij heeft sollicitatiegesprekken gevoerd en deze kandidaat is eruit gekomen”

Donner ontkende al die tijd dat hij de functie wenste. Volgens Rutte hoorde hij pas halverwege november dat Donner had gesolliciteerd, maar verwachtte dat wel eerder. We blijven fan van Rutte, kom er maar in…

 • Reacties

 • karin | 09/01/12 om 13:18

  Als het in het nieuws komt ( papier of digitaal ) en je leest of hoort het ook al is het een leugen dan blijft het hangen en als het heel vaak in het nieuws komt dan gaat men de leugen geloven en als waar aan nemen…

  Het is net als de kreet: De kracht van Reclame is herhalen, dan gaat iedereen kopen of meer afnemen.

  Zo kennen wij dat ook met de muziek, een lekker deuntje wat in je hooft blijft rond zweven..

  Ik lik mijn vingers er bij af dat kan nog net want er zit nog wat aan echter niet lang meer

  allemaal vriendjes met en zonder politiek

  Alex Brenninkmeijer, de Nationale Ombudsman, heeft de klacht van Edwin de Roy van Zuydewijn dat de rijksoverheid zich heeft bemoeid met zijn privéleven niet gegrond verklaard. Later bleek anders !

  Doe Karin de groeten want die ken ik nog niet…

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen