Partner nodig? Ik zou zeggen: doen! 

Perfecte mens en toch alleen 1

“Warm, verbindend en verbonden. Tactvol en als het moet ook ferm.”

Gelezen: Pier Ebbinge Partnerfinding

Een nieuwe rubriek op Leugens.nl: perfecte mensen, en toch nog op zoek.

“Hartelijke, lieve en sterke vrouw (55)

Buitengewoon succesvolle vrouw die de top heeft bereikt èn bescheiden is. Nooit opschepperig. Geeft leiding aan groot bedrijf. Strategisch en executief sterk. Zij houdt van haar werk waarin zij excelleert. Doet dit ontspannen. Doorziet processen.

Voelt mensen aan. Wordt op handen gedragen. Gezellig sociaal leven met vrienden die vrienden zijn. Bijzondere mensen. Spontane, sympathieke vrouw die er goed uitziet. Open huis en geest. Warm, verbindend en verbonden.

Tactvol en als het moet ook ferm. ‘Radiance’. Actief in alles dat zij doet: werk, voor vrienden koken, er voor hen zijn, sport, vakanties. Golft graag. Kan ook heerlijk niets doen. Boekje lezen, strand, uit eten, stedentrip, musical.

Bij haar past een karaktervolle man die haar leven en circuit begrijpt. Eigen stempelzetting. Uitstraling, karakter en stijl. Stevige, zorgzame man met allure. Geeft invulling aan eigen leven. Kan van alles zijn. Open en hartelijk. Beetje Bourgondiër. Man om trots op te zijn. ‘Gewoon’ een fijne man voor een fijne vrouw. In alle opzichten.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen