We verdedigen gaarne de PVV-parlementariër 

Graus raus, maar absoluut geen ‘halve gare idioot’

De linkse staatsomroep NOS heeft hem verknipt. En Dion mocht geen kritische vragen stellen.

De NOS heeft een ondervraging door Dion Graus van ex-ABN Amro bestuurder Jan Peter Schmitmann voor de enquêtecommissie-De Wit in elkaar gezet. We zien geen domme vragen van Dion Graus, we zien geen bankier die zijn kans schoon ziet om de über-arrogante toon te hervinden.

Het PVV-Kamerlid in een interview met Het Parool: “Wat mij natuurlijk wel gebeurt, is dat de NOS het verhoor zo lullig monteert dat het lijkt alsof ik een of andere halve gare idioot ben die niet weet waar het over gaat…Ik ga de NOS daar ook nog op aanspreken, die is nog niet van mij af.”

Dinsdagavond stapte de PVV’er uit de parlementaire enquêtecommissie-De Wit. Graus beweert dat hij geen kritische vragen mocht stellen. Dat heeft Dion verkeerd verstaan. De commissie zei hem dat hij geen domme vragen mocht stellen.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen