We houden het reuze gezellig 

Journalistiek anno 2011

Borrelen, wijnproeven met een collega-journalist en discussiëren.

Uitnodiging voor persbijeenkomst viel in de post:

Hoofddorp, 27 oktober 2011

24 november: discussieer mee over Europa en de cloud en netwerk met collega-journalisten en management van IT-organisaties

Graag nodigen we je uit voor informele, maar zeker interessante bijeenkomst op donderdag 24 november aanstaande vanaf 16.30 uur in Hoofddorp. Tot ongeveer 20.00 uur is er alle gelegenheid om te netwerken met het management van de aanwezige IT-organisaties en natuurlijk met jouw collega-journalisten. Inmiddels hebben Accountview, Astaro, Attachmate (NetIQ, Novell en SUSE), Bitbrains, Cisco, Cordys, Eurofiber, Heliview, Intel, Nexocial, motion10 en NHR al toegezegd dat ze aanwezig zijn.

Van deze bijeenkomst willen we natuurlijk niet alleen een gezellig borreluurtje maken. Met alle huidige perikelen rondom cloud computing starten we om 17.00 uur met een korte discussie rondom cloud computing. Het centrale thema is: ‘Wat staat in Europa de definitieve doorbraak van cloud nog in de weg?’

Onder leiding van Jan Aleman, Secretaris van EuroCloud Nederland en lid van de stuurgroep Cloud/SaaS van ICT~Office en met ‘De Digitale Agenda van eurocommissaris Neelie Kroes’ als uitgangspunt, zal er gediscussieerd worden over onderwerpen zoals:strategie en de cloud, beschikbaarheid en goede werking van de cloud, vertrouwen in de cloud en wet- en regelgeving voor de cloud. Met een beetje geluk discussiëren ook een tweetal politici mee.

Onderdeel van het programma is ook een wijnproeverij waarvoor Roy op het Veld tekent. Je kent Roy vast wel als collega-journalist bij het Financieele Dagblad. Daarnaast importeert hij als fervent liefhebber ook wijnen uit Toscane.

We organiseren deze bijeenkomst in het bedrijfsrestaurant van het Holland Office Center, Kruisweg 789, in Hoofddorp. Zet je 24 november a.s. alvast in je agenda? En laat je ons weten of we op jou en/of een collega mogen rekenen? Dat kan via een e-mail naar  ….van Yellow, maar even een telefoontje naar 023-555….is ook prima.

Met vriendelijke groet

Karin van Geelen

Natasja la Lau

Yellow Communications

Nanda Bechtholt
Anke van de Vliet
The Communication Force
PerlitaFränkel
Robert de Moll
MCS

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen