Iraanse president opteert voor 'Leugenaar van het Jaar' 

Mahmoud Ahmadinejad

“Europa ontneemt ons de regen”

Gezien: VRT Nieuws

Iraanse variant op ‘Who stops the rain?’: Who steals the rain?

 • Reacties

 • Jeff | 02/10/11 om 22:25

  Dit is echt propaganda van de MSM. Luister goed hoe die nieuwslezeres begint: “A wiiiild accusation (..)”. Dit is geen informatie, dit is een overtuiging. Let goed op haar mond als ze het zegt en andere “body language”.

  Laten we er even vannuit gaan dat ze het echt niet weet dat er dergelijke technologie al omschreven is door Nikola Tesla begin 1900. Dan is dit minimaal een duidelijke eigen (?) mening. Wat is een van de wetten van journalistiek? Juist, onpartijdigheid. Hierin faalt ze dus al. Vooral het extra schepje kwa toon en body language is misleidend. Misleidend voor de alleen MSM volgende kuddedieren (oftewel Sheaple). Dit is belachelijk maken, ik heb Ahmadinejad niet gehoord. Ik ben ervan overtuigd dat die man wel iets interessants te melden had erover. Dan hoor je ook de andere kant van het verhaal. Maar ja, dat moet je als MSM nou niet hebben, dat mensen een eigen conclussie kunnen gaan trekken.

  Over de technologie. Wouw.. Hoeveel karakters heb ik nog over? In het kort, meneer Nikola Tesla (de grondlegger van het verzenden en ontvangen van radiogolven, de grote en vergeten man achter ons netstroom), had deze theoretische technologie begin 1900 bewust achtergehouden, omdat hij het gevaar ervan inzag. Na zijn dood zijn een hele hoop uitvindingen van hem verdwenen (zoek op “lost tesla inventions”) en vooral achtergehouden. Het systeem H.A.A.R.P. kan met behulp van verschillende golflengtes en vermogens de ionensfeer manipuleren.
  Een kort overzicht:
  – wolken laten verdwijnen
  – aardbevingen maken (bepaalde golflengte laten stuiteren tegen de ionensfeer die diep in de grond de platen laat “resoneren”
  – stuk luchtruim heet maken zodat vliegtuigen letterlijk uit de lucht vallen
  – een soort waterdamp explosie maken tegen de ionesfeer door het te laten “overkoken”. De verplaatste lucht knalt dan uiteindelijk recht naar beneden om een soort van “nuclaire” explosie veroorzaken. Dit zonder straling.
  – er is zelfs een theorie dat ze een gedeelte van de ionesfeer ermee zouden kunnen wegduwen, waardoor de kosmische straling schade aanricht

  Deze meneer is niet zo gek als de MSM hem maakt, maar laten ook geen verklaring van hem horen. Een gek maakt zichzelf toch belachelijk, of niet? MSM, laat die man gewoon zijn zegje doen, dan wil ik weten hoeveel mensen nog lachen na hun eigen onderzoek (als ze niet te druk zijn met hyves, soap, ping, Oh Oh Cherso en MSN).

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen