Waarom ging Camiel Eurlings uit de politiek? 

Gezin stichten

Enikö Borbely doet niet meer mee met vadertje en moedertje spelen. Was de leugen toch een beetje waar?

Gelezen: Telegraaf

Camiel Eurlings (37) en zijn vriendin zijn uit elkaar. De uit Hongarije afkomstige Enikö Borbely ‘heeft voor een ander pad gekozen’. Dat Enikö er vandoor ging of wilde werd eerder in het bericht Partner verlaat Eurlings op Leugens.nl ontkend.

CDA-minister van Verkeer Camiel Eurlings stapte vorig jaar uit de politiek omdat hij een gezin wilde stichten met Enikö. Hij ging aan de slag bij KLM. “Ik heb op dit moment geen intentie om weer terug te keren in de politiek.”

Op 11 maart 2011:

En in PowNews op 13 september 2011:

 • Reacties

 • Niquote | 14/09/11 om 13:28

  Neen, zoals destijds al opgemerkt, het privé leven van mensen boeit niet voor deze site, evenmin dat mijn mening over dat leven anderen zal boeien, dus daar gaat het niet om.
  De naam is gevallen, dan toch maar even over griezel Eurlings naar aanleiding van een berichtje op Nu.nl. Daarnaast is Vonk nu wel genoeg betast naar ik aanneem. Deze Zonnekoning en super charmeur en dus het mannelijk equivalent van Vonk uit het katholieke zuiden, presteert het om op het congres van het CDA tot aan zijn oksel de endeldarm van Verhagen te kietelen. Hoewel, dat kun je wellicht nog als gebruik in die kringen zien, maar om daarnaast met gemeenschapsgeld een orkestje van graafmachines te organiseren bij het openen van een of ander weggetje waar hij het lintje mag doorknippen zal ik niet licht vergeten. Zeker niet het gezicht wat hij erbij trok, toch wel rijp voor een dwangbuis leek mij zo.
  Ook niet hoe hij als minister, hetgeen zoals hier toch onomstotelijk bleek een taakfunctie van 24/7 is, zich heeft ingelikt bij de KLM waarbij de integriteitskwestie welke dan ontstaat, is weggemoffeld door vrind Verhagen. Waarmee maar weer blijkt dat rectale visitatie vaak wat oplevert.
  Deze man dus, heeft het gepresteerd om zich voor het karretje te laten spannen van wat ik maar netjes Het Nederlands Olympisch Comité zal noemen. Elke andere kwalificatie voor dat clubje uitvreters is natuurlijk ook van toepassing. Welaan, dat orgaan wil nu weer eens een poging wagen en nu De Spelen van 2028 binnenhalen. Onze prins carnaval doet dat met de volgende volzinnen, ik citeer;
  “De kracht van sport levert een sterker Nederland op, op een veelheid aan gebieden, waar iedereen nu en in de komende jaren al van profiteert. Dus niet pas na de eventuele Spelen.”
  “Het bid voor de Olympische Spelen kan op deze manier dus nooit verloren worden”,
  Kortom, u bent gewaarschuwd, de miljoenen verslindende campagne van de gebraden hanen in vijf sterren hotels en copieuze diners is begonnen en dat ongetwijfeld grote verlies aan middelen is goed voor u en ons land. Hoe zout wil je het vlees? Wat nu precies goed voor u is blijft overigens volstrekt onduidelijk, maar dat is ook de bedoeling. Demagogie van de ergste soort. Al zappend zie ik KLM stewardesjes kirrend en zoenend vieren dat onze Camiel Graaihans weer vrijgezel is. Dat is hij altijd geweest dames, prinsen en koningen zijn dat ten principale, het ligt er maar aan wat u te bieden hebt.

 • Peter Olsthoorn | 14/09/11 om 18:24

  @Niquote u heeft gelijk met de kritiek op privézaken op Leugens.nl. Ze horen daar niet thuis. In dit geval heeft de ex-minister zelf de privékwestie in de openbaarheid gebracht als reden om de politiek te verlaten.
  De OS-waanzin hoort er natuurlijk wel op thuis.

 • Niquote | 15/09/11 om 10:27

  @Peter Olsthoorn

  Daarin heeft u dan weer gelijk. Camiel belt Maxima (zijn koosnaampje voor Verhagen) “Luister, ik heb mooie baan bij de KLM te pakken, je had toch gelijk dat die ministerpost mij verder zou helpen”. “Leuk voor je Camilla (koosnaampje voor Eurlings) maar verzin even een smoes om eerst even in de luwte te zijn, want een directe overstap krijg ik niet verkocht”. Natuurlijk lieverd, wij zijn van gezin als hoeksteen, gooi het daar wel op, gaat er als gesneden koek in! Is die enge Bos ook mee weggekomen en die is daar geeneens van.
  Zal zo wel ongeveer gegaan zijn.

 • Ton Biesemaat | 15/09/11 om 10:42

  Er bestaan voor hoge bomen geen privézaken. Sterker nog privézaken van hoge bomen zijn van groot belang voor criminelen en inlichtingendiensten. Ons Camiel is een sjoemelende CDA´er. Mag ik verwijzen naar zijn deals met de net zo sjoemelende Van Vollenhoventjes.

 • Niquote | 15/09/11 om 13:17

  @Ton Biesemaat
  U hebt een interessant standpunt, mag daar graag op reageren, maar eerst dan maar even over elektrische voertuigen. De door u aangehaalde prins pleegt overigens met broer Bernard regelmatig deel te nemen aan de Mille Miglia, een brandstof verslindende old boys network rally in Italië met zeer milieu onvriendelijke oldtimers. Dat past overigens wel in het plaatje, elektrische auto’s zijn dat namelijk ook. Zowel de productie als de sloop is een grotere aanslag op ons milieu dan een standaard benzineauto gedurende een levenscyclus van tien jaar. De laatste inclusief brandstof, de eerste nog zonder, want ook stroom (feitelijk spanning) kost energie. Dit los van de (nog) volstrekt onbetrouwbare batterijen waarvan niemand een idee heeft hoe lang ze werkelijk meegaan, maar wel zwaar chemisch afval zijn. Zeer klimaat- en temperatuurafhankelijk, enfin, iedereen met een mobieltje weet daarvan. Dus de werkelijke motivatie van bewust prinsje moet zoals gebruikelijk wel weer geld zijn, hetgeen zijn netwerk verklaart.
  Wat wel en niet privé is voor een hoge boom hangt feitelijk af van de heersende opvattingen binnen een cultuur. Zijn in de westerse wereld seksuele escapades in de privé sfeer vaak aanleiding tot ophef, ook vanuit de gedachte dat degene zich chantabel maakt, in andere samenlevingen doen ze domweg niet ter zake. Iemand is dan ook slechts chantabel als de mores van een achterban die handeling veroordeeld. In een land als het onze met ontelbare dominees doe je dat al vlug, ik persoonlijk geef er geen zier om als een hoge boom een SM-club frequenteert en hoef dat dan ook niet te weten. Wel als hij/zij dat doet met middelen uit de staatskas of anderszins onrechtmatig. Maar betreft elke handeling en dat is dan ook geen privé kwestie meer naar ik aanneem. Mariko Peters inzake voogdij kinderen is daar goed voorbeeld van, feitelijk een privé zaak, maar de wet overtreden dan wel dat gedogen kan weer niet voor een hoog twijgje. Eh nee, dat kon dus wel.

 • Ton Biesemaat | 15/09/11 om 18:39

  Meestal zijn politici en andere machtswellustelingen niet zo open over hun seksuele escapades. Met uitzondering dan van kale professor Pim dan. Niemand wil er aan dat Claus een homo in de kast was en Trix en Claus hun huisvriend mr Frits Salomonson een IRT-affaire verdachte misbruikende schandknapenaanrander was. Het zijn allemaal feiten maar zelfs de RVD stuurde me boze brief dat de familie Oranje dit standpunt van mij maar niks vond. Toen berichtte ik de geachte woordvoerder der Rijksverzwijginsdienst dat mij het geen lor kon schelen of Claus homo/hetero/bi of aseksueel was maar wel interessant was dat de Stasi in Ivoorkust een loverboy op hem zette en dat Salomonson een criminele, corrupte, intieme vriend van het zogenaamd brandschone koningshuis was. En dat uit die feiten vervelende consequenties uit voort kunnen komen. Nogal politiek en brandbaar dus deze zogenaamde privézaken. Het staat (wderom) in mijn boek ‘Geheimen van Oranje’ (Just Publishers).

  Overigens sprak ik scenario- en thrillerschrijver Tomas Ross die een script geschreven heeft voor de VPRO-TV over Beatrix waarin Claus naar voren komt in de boven beschreven affaire maar dan zou Claus het gehouden hebben in Ivoorkust met negerjongetjes. In hoeverre Tomas Ross hier het bij het rechte eind heeft weet ik niet. Ik hou vast aan het verhaal zoals het in Der Spiegel zou komen (door BVD zoals vele artikelen in Duitsland ‘ausradiert’ voor verschijning) dat Claus werd ‘geframed’ door een DDR-loverboy op hem te zetten.

  Zo is dat even privé! Maar toch van geschiedkundig belang en reken maar dat om het even welke inlichtingendienst de seksuele trucendoos nog steeds hanteert.

 • Niquote | 17/09/11 om 10:51

  @Ton Biesemaat

  Uw voorbeeld Pim onderbouwt mijn stelling feitelijk. Hoe ook over hem gedacht wordt en werd, intelligentie kon je hem niet ontzeggen. Door zo flamboyant zichzelf te zijn en geen geheimen te hebben over zijn geaardheid noch handel en wandel, maakte hem niet meer op dat punt chantabel. Zal hij zeker over nagedacht hebben, zoals ook De Jager onlangs gemeend moet hebben dat hij maar beter voor zijn geaardheid uit kon komen. Feitelijk te zot voor woorden en nogal potsierlijk, er is immers geen enkele hoge boom die zich openlijk heteroseksueel verklaart. Maar ja, dat is niet de enige schade die tweeduizend jaar christendom heeft opgeleverd.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen