Dat verander ik later wel... 

Schunnig Best

Zullen we nog een potje…

Gezien: Omroep Brabant

BEST – De bridge-uitslagen in het weekblad Groeiend Best hebben voor flink wat opschudding gezorgd. Naar één duo van Bridge Club Best werd in het streekblad wel op een erg schunnige manier verwezen.

Waar het duo Ter Horst en Thoolen op de eerste plaats eindigde, werd de zesde plek bezet door “dat lekkere ding met die dikke tieten en Herman die haar wel eens op zijn harde lul wil spietsen”. De tekst zorgde voor gewetensvragen bij de presentatoren van Omroep Brabant en opschudding bij de bezoekers van onze website.

Tegenover het Eindhovens Dagblad zegt de voorzitter van de Bridge Club Best, Emmy van der Meij, dat het om een foutje van hun kant gaat. “De schrijver had het voor zichzelf snel ingetikt, maar was van plan het aan te passen.” Maar dat was hij dus vergeten.

Uitgever Matthieu van der Kruijs van Groeiend Best laat weten de bridge-uitslagen voorlopig niet meer in zijn krant te willen plaatsen. “De club maakte misbruik van het vertrouwen dat ze van onze redactie krijgt.”

De bridgeclub distantieert zich via een blogpost van de ‘gewraakte passage’. Het publicatieverbod vindt ze echter onrechtvaardig. “Door uitsluiting van de bridgeclub, onttrekt de uitgever van Groeiend Best zich aan zijn verantwoordelijkheid voor de inhoud van zijn huis-aan-huisblad. De bridgeclub is, als gevolg van de mallotigheid van een lid, onevenredig door de ‘publicatieban’ getroffen.”

Reactie bij de bridgeclub: “Nou, ik denk dat het aantal leden flink zal stijgen…”

  • Reacties

  • 'Best schunnig' was een betere titel geweest. | 25/08/11 om 17:14

    ‘Best schunnig’ was een betere titel geweest. Worden de namen van koppeltje zes nog gepubliceerd?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen