Aanklacht twijfelachtig door dubieuze verklaringen 

Dominique Straus-Kahn en het Guinese kamermeisje

Het begint er nu mee dat de beelden van Straus-Kahn ineens een stuk vriendelijker zijn. Hoever durven het OM in New York en de media door het stof te gaan straks?

Gelezen: New York Times

E kans is aanzienlijk dat de rechtszaak tegen Dominique Strauss-Kahn wordt geseponeerd, omdat het beschuldigende kamermeisje tegenstrijdige en valse verklaringen heeft afgelegd.

NYT baseert zich op bronnen die kennisnamen van het onderzoek en één van hen zei: “Het is een puinhoop, een puinhoop van beide kanten.”

Dit betekent dat ook Straus-Kahn wellicht gelogen heeft in (één van) zijn verklaringen. De man is in elk geval door de mediacratie al gefileerd, en bladen – zoals Vrij Nederland – vulden vele pagina’s met mogelijke verklaringen voor de daden van Straus-Kahn.

NYT zelf deed
onderzoek naar de vrouw maar stuitte niet op de beschuldigingen jegens haar van bemoeienis met drugshandel, verdachte telfoontjes etc die nu uit anonieme bronnen.

Leugens.nl kreeg verwijten louter dit artikel over de zaak te hebben gepubliceerd, over het openbare veroordelen alvorens de rechter heeft gesproken.

  • Reacties

  • Niquote | 01/07/11 om 22:38

    Als ervaringsdeskundige kan ik mededelen dat mensen (ja, ook vrouwen) tot ernstige perverse seksuele daden in staat zijn, maar dat gedwongen orale seks onmogelijk is, zelfs als het slachtoffer tandeloos zou zijn. Zou geen enkele man aanraden zijn lid er aan te wagen. Dat de VVD haar leden continu uitnodigt dit bij PVV leden wel te riskeren staat buiten deze discussie.

  • northernfancy | 09/07/11 om 07:39

    Ervaringsdeskundige: Graag uitleg waarom gedwongen orale seks onmogelijk zou zijn.

  • Niquote | 09/07/11 om 10:57

    Moet eigenlijk van alle vertegenwoordigers van hun god naar je leeftijd vragen om volledige uitleg te kunnen geven, immers houd ze zo lang mogelijk dom, kunnen wij ze langer misbruiken. De meest gruwelijke moord en doodslag mag immers reeds op jonge leeftijd “genoten” worden, maar een blote borst zou je op heel verkeerde gedachten kunnen brengen. Enfin laat ik het als volgt formuleren; elk mens is tot op hoge leeftijd uitstekend in staat een banaan, ongeschilde komkommer of wortel op te peuzelen.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen