Kakelt graag wat weg 

Bram Bakker, uw psycholoog-fantast

Gaat over lijken om op tv te kunnen komen, betoogt de Volkskrant-recensent.

Gelezen: Volkskrant 03-06-2011, pagina 31

TV-recensie Door Jean-Pierre Geelen:

“Het ging om Bram Bakker, de ‘televisie-psychiater’ die in deze kolom eerder bewondering oogstte om zijn onvoorstelbare talent met stalen gezicht keiharde diagnoses te stellen van ‘patiënten’ (gezinsmoordenaars, turner Yuri van Gelder of de Duitse doelman Robert Enke die zelfmoord pleegde) die hij nooit ontmoet heeft. Voor de vuist weg.

Woensdag boog hij zich in het immer doorwrochte SBS Shownieuws (en eerder in Nieuwe Revu) over Martijn Krabbé….Hij zegt dat Martijn Krabbé ‘verslaafd’ is. Waaraan, dat zei hij er niet bij, maar het was duidelijk dat hij niet doelde op chocomel.

Had B. de gebruiker gesproken? In een poffertjeskraam aangetroffen met poedersuiker rond de neus? Nee; in SBS Shownieuws zei hij, de Revu trots op schoot: ‘Ik werk bij een kliniek waar mensen als Martijn regelmatig aankloppen voor hulp. Daar zitten ook mensen bij die hem kennen. Dat gaat dan op een manier van: Weet je wie zich ook bij jullie zou moeten melden? Martijn Krabbé.'”

Geelen over de smeerlapperij van Bakker: “Uitsluiting is de beste therapie voor deze aandachtszieke patiënt.”

  • Reacties

  • Drs. Bakker | 04/06/11 om 23:23

    Maakte Dokter Ellen al niet een zeer intelligente en komische persiflage op het doen het laten van deze “collega”? De schat deed er zelf aan mee zonder het echt in de gaten te hebben, hij was tenslotte weer eens in beeld.

  • Gepke de Leef | 24/11/12 om 18:28

    Ach weer zo’n duidelijke GGz Mengele-kloon met nauwe connecties met politie/OM.
    Bekijk de natuuurlijke doodsoorzaken in kamp Castricum De-erectie Bram Bakke.r

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen