Voor de Raad van de Journalistiek 

Nina & Pieter versus Jort

Klacht na discussie in DWDD

Op de rol van de Raad voor de Journalistiek van vrijdag 29 april a.s. in het gebouw van het NUV, Hogehilweg 6 te Amsterdam-Zuidoost om 13.00 uur, in een openbare zitting:

“Klacht van P.W.F.M. Storms tegen mr. J.P.W. Kelder betreffende zijn handelwijze in ‘De Wereld Draait Door’. Klager stelt dat verweerder zich in de uitzending van 14 september 2010 onterecht tot zijn vrouw heeft gewend, terwijl afspraken bestonden om dat juist niet te doen.

Volgens klager heeft verweerder daarnaast in de uitzending diverse onjuiste uitspraken gedaan. Klager meent dat er sprake is van een privacy-inbreuk door een tweetal grievende opmerkingen.

Ten slotte stelt klager dat onderzocht moet worden of er voldoende feitelijke grond bestaat voor de beschuldigingen in het artikel ‘Anonieme bron onthult Nina Storms’ duistere intimidatietechnieken’ op 925.nl.”

Zie hier het artikel

  • Reacties

  • Liesbeth | 08/05/11 om 12:11

    Een discussie waarbij vooraf al afspraken zijn gemaakt over het al dan niet wenden tot Mw. Storms?? Onjuiste uitspraken die zouden zijn gedaan en inbreuk impliceren de privacy van het echtpaar??? Misschien moet het echtpaar Storms vooraf het volledige draaiboek aanleveren en dan zelf ‘de spelers’ uitzoeken! Leve de persvrijheid. Schandalig dat mensen met geld eindeloos procederen over hun gelijk…. Eveneens schandalig dat de rechterlijke macht met zulke pietluttigheden wordt belast; daar zouden ze eens paal en perk aan moeten stellen!!!

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen