Geen bewijs van beschuldigingen 

Joop van den Ende vangt bot

Hof ziet geen reden van onderzoek naar Hans van Tartwijk.

Gelezen: Volkskrant

De voorgeschiedenis:
‘Je moet Trimp & Van Tartwijk hebben’: Joop van den Ende beweerde door bureau Trimp & Van Tartwijk te zijn ‘belazerd’ in het Living City project voor theaters met pretomlijsting, waarin hij 7 miljoen euro stak. Joop deed aangifte.

Van Tartwijk deed ook aangifte, tegen aan aantal media wegens smaad, waaronder Leugens.nl. De officier van justitie ging niet tot vervolging over.

Nu wint Trimp & Van Tartwijk. Het Hof ziet geen reden tot vervolging. Van den Ende heeft geen afdoende bewijs kunnen aandragen voor zijn beschuldiging dat hij is ‘belazerd’ en dat de 7 miljoen euro niet conform de afspraken is besteed.

Nico Vijsma en neef Jan van V. hadden zich ook met Living City beziggehouden. Zij zijn hoofdverdachten in de vastgoedfraude van Philips Pensioenfonds en Bouwfonds. Op zich zijn dat geen redenen dat Van den Ende het slachtoffer is van malversaties.

Van Tartwijk en co overwegen een schadeclaim. Er loopt al een klacht van hen bij de Ondernemingskamer in Amsterdam tegen Van den Ende wegens wanbeleid. Het onderzoek hiernaar is nog niet afgerond.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen