De waarheid geweld aandoen in commissie 

Hans Hillen en Ton Annink

Ze liegen niet maar laten ‘kennis wegzakken’. Dank heren, namens alle lezers van Leugens.nl.

De vraag na het voorliegen van de Tweede Kamer was natuurlijk niet of het hoofd van minister van Defensie Hans Hillen of van secretaris-generaal Ton Annink zou rollen.

Nee, het ging om de vraag hoe ze elkaar zouden dekken en redden. De crux werd gevonden in deze formulering. Hillen over het niet informeren door Annink:
“De informatie was bij hem weggezakt.”

Excuses? Nee, de heer Hillen had naar eigen zeggen een ‘leermomentje’. Dat hadden zijn gedogende brievenbusplassers, meppers en oplichters ook, hun ‘leermomentjes’.

Het leugenwoord was vlees geworden, en dat op Aswoensdag bij de katholieke Hillen.

Biechten kan niet meer, hij zou niet weten hoe…

 • Reacties

 • Niquote | 10/03/11 om 10:50

  Voor een ieder die de commercií«le handel en wandel van onze overheid wil volgen kan ik de site: http://www.aanbestedingskalender.nl/
  aanraden. Veel saaie en ergerlijke, maar daartussen opmerkelijke activiteiten. Enkele saillante voorbeelden uit het verleden; vlak na de beruchte Hoek van Holland rellen een aanbesteding van een personeelsfeest voor de politie Rotterdam/Rijnmond begroot op € 500.000,- . En passant werd ook nog gemeld dat er Europese subsidie beschikbaar was!? Alphen a/d Rijn vond het nodig het leveren van blanco A4 papier aan te besteden en mijn woonplaats vond het correct na jaren onder curatele te hebben gestaan een feestje voor de bewoners te organiseren vanwege e.o.a. jubileum wat ook al een half miljoen mocht kosten. Het is er geweest, niets van gemerkt, behalve de nieuwe auto van de locale cateraar!

 • Niquote | 10/03/11 om 12:44

  Peter

  De statuten en het Huishoudelijk Reglement van het CDA bepalen: De partij aanvaardt de Heilige Schrift als richtsnoer voor het politiek handelen (art.2) en de partij streeft naar een maatschappij waarin de Bijbelse gerechtigheid gestalte krijgt. (art.3)

  Dit verklaart volledig het handelen van Hillen, immers hij is gehouden aan de statuten van zijn partij en laat een sterk staaltje Bijbelse gerechtigheid zien. Biechten kan nog steeds, de pastoor laat zich zijn masturbeer momentje natuurlijk niet afnemen, zoals ook de aflaat nog steeds bestaat. Liegen en bedriegen wat je kunt, maar in het openbaar het geloof in God verkondigen is voldoende. (echt waar!).

 • Kloof | 10/03/11 om 13:38

  http://www.devrijegedachte.nl/

  Voor een ieder die zich ook zo gruwelijk ergert aan onze seculiere staat welke echter gedomineerd wordt door lieden die in goden geloven, maar onder dat mom feitelijk een old boys network in stand houden en analoog aan hun sprookjesboeken alles recht praten wat volstrekt krom is.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen