‘Partner verlaat Eurlings’

Dit een leugen volgens het CDA, die hardnekkig standhoudt.

Erasmusjournalisten.nl

Genoemde bron: “Vriendin verlaat Eurlings

Feb 28th, 2011 | By Guido | Category: Voorpagina

Camiel Eurlings’ privéleven verkeert in een crisis. Bronnen in het CDA melden dat zijn Hongaarse vriendin zwanger is en hem heeft verlaten. Ze nam het hem volgens meerdere bronnen binnen het CDA kwalijk dat hij haar als smoes gebruikte voor zijn vertrek uit de politiek.

De voormalige verkeersminister stapte een klein jaar geleden op om naar eigen zeggen een gezin te willen stichten. ”˜In de komende periode komt de nadruk meer op mijn privéleven te liggen. Die keuze heb ik samen met mijn vriendin genomen,’ schreef Eurlings in een verklaring.

Zijn vriendin pikte het niet dat hij haar als excuus gebruikte om te stoppen met de politiek, melden de bronnen. De echte reden van zijn vertrek zou zijn dat hij niet is gevraagd voor het lijsttrekkerschap voor het CDA. Dat was een teleurstelling voor Eurlings, omdat hij binnen het CDA werd gezien als toekomstige premierskandidaat. Een terugkeer in de politiek sloot Eurlings niet uit bij zijn vertrek. Vorige week werd bekend dat Eurlings als directeur aan de slag gaat bij Air France-KLM.”

Nu is Eurlings op deze site een graag geziene gast, maar in dit geval is hij slachtoffer van anderen.

Vraag aan Michel Sijbom, Hoofd Communicatie van het CDA: Wat is er juist aan deze vette roddel?

“Wat je zegt, een vette roddel. Uit de dikke duim gezogen dus. Periodiek duikt het steeds op, maar het is volstrekte kolder.”

Is het de kop niet in te drukken? “Mensen roddelen graag en hebben nu ook Twitter om dat sneller rond te pompen. Het zegt wel iets over de kwaliteit van zo’n postdoctorale opleiding Journalistiek als daar dit soort berichten openbaargemaakt worden.”

Het betreft een hoogstaande opleiding met een keur aan journalistieke chefs.

 • Reacties

 • vanhetgoor | 03/03/11 om 15:15

  Als ik geí¯nteresseerd ben in het doen en laten van wat Camiel Eurlings in de beslotenheid van zijn eigen huis wil doen dan lees ik Weekblad Privé wel. Er is een snackbar in de buurt waar de leesmap ligt. Ik ken geen mensen in mijn omgeving met een abonnement.

  Zolang twee volwassen mensen samen al of niet een relatie hebben en zij dingen met elkaar doen met beider goedkeuren dan is dat hun zaak. Daar zijn ze vrij in.

  Als Camiel Eurlings er graag over vertelt dan is het prima. Ik zou misschien wel kunnen luisteren, maar als iemand geen dingen over zijn persoonlijke leven wil vertellen of dingen die verteld worden tegen spreekt dan is dat zijn zaak.

 • Wim Hohage | 13/03/11 om 14:51

  Jammer dat het CDA en ander gristelijke partijtjes niet verboden kunnen worden.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen