Je moet wat om op de been te blijven 

Boekwinkel als Echtscheidingscafé

Maar met de foto ging het mis.

“Volkskrant 19-02-2011, pagina 6

Rectificatie

DE HOOFDREDACTIE

In de Volkskrant van donderdag 17 februari stond in het katern Leven op pagina 20 en 21 een reportage over het echtscheidingscafé dat eens in de zoveel tijd in de Haagse boekhandel Paagman wordt gehouden. Bij die reportage is een foto geplaatst die weliswaar is genomen in de pauze van dat echtscheidingscafé, maar waarop klanten van de winkel zijn te zien die niets met het café van doen hebben. Zo ook de moeder en het kind die centraal op de foto stonden. De Volkskrant betreurt het dat door deze wijze van presenteren de indruk kan zijn gewekt dat de gefotografeerden allen daar waren vanwege het echtscheidingscafé.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen