Fictie als argumentatie 

Naar Kunduz

Arnon Grunberg is kernachtig

Gelezen: Volkskrant, 30 janauri 2011

“De enige reden om akkoord te gaan met de nieuwe, Nederlandse missie is dat wij loyaal willen zijn aan Amerika en zo onze economische belangen menen te beschermen.

De rest van de pharmacy websites argumenten bestaat uit onwaarheden en verdraaiingen.

De huidige democratie in Nederland: voortzetting van fictie met gebrekkige retoriek.”

 • Reacties

 • Niquote | 14/02/11 om 23:03

  Evelien Tonkens (GL) organiseert symposium “breng de politiek dichter bij de burger”.

  Geachte mevrouw Tonkens

  Is het cynisch bedoeld dat juist een lid van de partij welke onlangs de kloof tussen burger en politiek weer levensgroot heeft gemaakt, dit initiatief neemt? Of wordt dat ook al niet zo gezien, zoals slechts abjecte naí¯viteit ten grondslag kan liggen aan geknechte geesten naar een verloren land zenden om de grootverdieners aan die oorlog te vriend te houden. Dat onze Christenvrienden dat al twintig eeuwen als hobby hebben is bekend. Graaien ten koste van dood en verderf onder verzonnen dekmantel om ongebreideld misbruik te kunnen maken van degenen die niet zonder geestelijke onderwerping kunnen, is zulk gemeengoed geworden dat zelfs de PVV hoofddoekjes niet met zwarte kousen gelijk durft te stellen.

  Maar dan nu de vrijdenkers van GroenLinks? Daarmee ontmaskerd als weer een doctrine met haar riten en gedachten welke niet passen in de mening van de meerderheid van het kiezers gepeupel en daarmee legitimatie vinden voor eigen dwalen? Om over de grondwaarden van democratie nog maar te zwijgen. Tja, dan is de geur van het pluche blijkbaar dusdanig hallucinerend dat je meent dit initiatief volstrekt geloofwaardig te kunnen nemen. Prof. dr. Evelien Tonkens bewijst in ieder geval dat met kennis nog geen wijsheid is vergaard. Tenminste één misvatting ontzenuwd.

  Vriendelijke groet

  Niquote

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen