PVV-kandidaten 4 

PVV cv-jokken

Richard de Mos ‘weggezet als fantast’, naar nu blijkt terecht. Ook collega patjepeeí«rs Bontes, Elissen, Graus en Zijlstra kunnen er wat van.

Gezien/Gelezen: NRC, NOS,

We waren gebleven bij Story 3. Nadien was er nog de kwestie met Arjan Brogt. Hij kwam als bedreiger en klaploper te boek te staan, trok zich terug en ging verder als manager bij Trans Nafta.

PVV’er De Mos (foto) schreef in zijn c.v. dat hij als schooldirecteur heeft gewerkt. De Mos moest toegeven dat hij geen directeur was maar het bracht tot voltooiing van de opleiding tot schoolleider.

Uit zijn c.v.: ” In het begin werd Richard de Mos weggezet als fantast, maar inmiddels moet iedereen toegeven dat hij heeft gezorgd voor een beter klimaat in de politiek.”

En het lijstje nu:
Onderwijs:
Mavo…
HBO Kweekvijver Schoolleider Basisonderwijs

Loopbaan:
Sales Manager (1999 – 2002)
Onderwijzer (2002 – 2007)
Beleidsmedewerker PVV (2007 – 2009)

NRC somde dit weekend nog wat minderwaardigheidscomplexen van PVV’ers met hun cv op:

Louis Bontes liet optekenen ”˜WO Bestuurs- en organisatiewetenschap (doctorandus, cum laude, 2006) bij opleiding:
* WO Bestuurs- en organisatiewetenschap (doctorandus, cum laude, 2006)
* HBO Bestuurskunde/overheidsmanagement (Bachelor Public Management, 2003).

“Op andere sites stond dat Bontes cum laude afstudeerde in de politicologie in Rotterdam…Het blijkt om Bestuurs- en organisatiewetenschap in Utrecht te gaan, leert navraag bij het PVV-Kamerlid.”

André Elissen heeft niet de Havo afgemaakt zoals hij meldde, maar vier klassen doorlopen.

Dion Graus meldt bij opleiding: VWO, HBO management, Phytotherapie. Hij volkgde echter een twee-jarige IVA-opleiding in Driebergen, niet goed voor een HBO-diploma.

Auke Zijlstra Europarlementarií«r voor de PVV. “Zijlstra noemde zichzelf in juni op de PVV-site ”˜topambtenaar bij het ministerie van Binnenlandse Zaken’. Op zijn LinkedIn-pagina staat echter de omschrijving: senior-beleidsmedewerker. Dit laatste klopt”, aldus NRC.

Zie ook: Cv-fraude: ”˜Het lijkt wel of het stoer is’

 • Reacties

 • wim vermeulen | 22/11/10 om 13:11

  heel die partij hangt van leugens aan elkaar
  geert wilders heeft niet het geld om de mensen goed tescrenen
  maar ik vraag mij af of ook de zittende partijen ook niet leugenaars en fantasten in hun partijen hebben zitten
  daar hoor je niks over
  ik vertrouw meer de sp als de rest
  pvv moet maar op houden tebestaan want anders krijg je het zelfde als de lpf
  en geert wilders moet gewoon naar de sp gaan want als je de extremen eruit haald wat hou je over juist het verkiezings progam van de sp

 • hallo | 22/11/10 om 15:19

  Waarom hoor je wel van pvv.
  in GroenLinks zit geen heilige boontjes.
  Waarom hoor je niks van de andere partijen?
  recht voor een recht voor alle. Graag een reactie.
  dankje.

 • Raymond lansink | 22/11/10 om 22:03

  De IVA mag dan niet een “erkende” opleiding zijn voor veel mensen maar is toch echt van HBO niveau. Enig research in deze zou niet verkeerd geweest zijn. Dhr. J van der Laan van de IVA in driebergen kan u zeker meer vertellen over het opleidingsniveau van de IVA en De heer Graus.

 • oud-collega van Graus | 22/04/18 om 22:46

  Enkele jaren geleden werdt in de Limburger gewaarschuwd Dion Graus niet in dienst te nemen als werknemer, vanwege oplichting , declaratiefraude, niet uitvoeren van werkzaamheden, gedeclareerde bedrijfsbezoeken die niet hebben plaatsgevonden. daarnaast liepen vele aanklachten tegen hem vanwege mishandeling, bedreiging, CV-fraude,
  kortom hij is niet betrouwbaar en kan hoogstwaarschijnlijk niet eens een verklaring omtrent gedrag overleggen, wat doet die vent in de politiek/ nog meer graaien, liegen en draaien?
  Hij beweert professor te zijn, ja zeker van de weet-niks-kunde met mogelijk gekochte diploma’s en titels, PVV zal vanwege ledentekort in de toekomst gaan werven in de gevangenis omdat criminelen toch geen VOG hoeven te overleggen! bovendien zijn ze spot-goedkoop in te zetten en brutaal genoeg om de zaak te beflessen !

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen