PVV-kandidaten 6 

Marcial Hernandez

Openlijke geweldpleging ligt op beeld vast bij het gelegd bij het openbaar ministerie.

NOS

Hernandez bracht een nacht in de politiecel door na een arrestatie op verdenking van een kopstoot tegen een Haagse ambtenaar. Nu zijn er beelden van de vechtpartij bij een Haags café

Volgens het NOS Journaal is daarop te zien dat Hernandez een man twee klappen op het gezicht. Het OM bevestigde dat er beelden zijn.
Wilders eerder: “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij het niet heeft gedaan. Ik moet een collega op zijn woord geloven.” Ook bij H\herhaling houdt Hernandez vast aan zijn onschuld.

Uit het c.v. van Marcial Hernandez: “Dat zijn militaire achtergrond hem van pas zal komen in zijn werk als woordvoerder defensie weet hij zeker.”

  • Reacties

  • naamernst fuld | 02/12/10 om 17:52

    “Er zijn beelden” van DE vechtpartij? Heb jij ze gezien Peter? “Volgens het NOS journnaal…” Waarom niet: “Volgens de advocaat van Hernandez is er niemand herkenbaar op die beelden en kan men met veel goede wil er een soort van ‘vechtpartij’ in zien. Het is wat geduw en getrek. Nergens te zien dat ene H. klappen uitdeelt, aldus de advocaat. Nogmaals: heb jij ze gezien Peter of doe jij ook wat olie op het PVV vuur door voor linkse bevooroordeelde kerk te spelen en H. alvast voor je inquisitie te slepen?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen