Programma Business Class bij RTL op zondag 

Voor 15.000 euro zes minuten bij Harry Mens

Harry MensDe advertorial op televisie doet het goed.

Gelezen: Het Financieele Dagblad

Eerder berichtten over Business Class van Harry Mens met Palm Invest en met rugarts Dekkers. Deze zaken liepen verkeerd af.

Business Class heeft de langs durende reclameblokken zonder onder reclameregels te vallen. Vandaag in Het Financieele Dagblad

“Het kost 15.000 euro paar minuten aan tafel bij Harry Mens, maar dan heb je ook wat. Met die insteek meldt Bas Beek van CompaNanny zich in juni 2008 aan bij ”˜Business Class’, de zondagochtendtalkshow van de Haagse vastgoedtycoon. ”˜Ik had gehoord dat er 200.000 mensen naar kijken. Een heel nauwe doelgroep van onroerendgoedbeleggers en projectontwikkelaars. Dus ik dacht: als ik daar nu één keer ga zitten…

Bij Mens mag Beek in een gesprek van zes minuten projectontwikkelaars en vastgoedinvesteerders warm maken voor een crí¨che in hun kantorenpark. Een snel schakelende Mens rekent uit dat een verhuurder twee ton aan huurinkomsten misloopt als hij 2 1000 m onder het markttarief aan CompaNanny verhuurt. ”˜Maar als de vierkantemeterprijs voor de rest van het pand daardoor omhoog kan, dan is het voor een belegger natuurlijk wél interessant’, werpt Beek tegen. Een glimlachende Rita Verdonk kijkt vanaf de gastentafel toe.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen