Kwik kwik, niet zo snel 

RIVM verdraait feit over vaccin

Afbraak van kwikverbinding in griepvaccin duurt in de hersenen langer.

Gelezen: Ouders Online

De RIVM over Thiomersal:

“Thiomersal is een stof die al sinds 1930 in veel vaccins gebruikt wordt. Thiomersal is, een organische kwikverbinding. Thiomersal voorkomt dat er bacterie- en schimmelgroei in het vaccin kan plaatsvinden.

Van thiomersal zijn kleine hoeveelheden in het vaccin aanwezig. Deze stof is niet schadelijk voor de gezondheid. Thiomersal wordt door het menselijk lichaam gewoon afgebroken. Binnen 7 dagen na vaccinatie is de helft ervan uit het lichaam verdwenen, het andere deel verdwijnt in de periode daarna ook.”

Janna Koppe, emeritus hoogleraar neonatologie van de Universiteit van Amsterdam, in een e-mail aan het RIVM, met CC naar Ouders Online:

Na 7 dagen is de helft van deze stof uit het bloed verdwenen. Niet vermeld wordt dat de halfwaardetijd voor de hersenen meer dan drie keer zo lang is. Het duurt namelijk 24 dagen voor de helft van deze stof uit de hersenen verdwenen is.

 • Reacties

 • Annelies | 03/12/09 om 04:41

  Thimerosal bestaat voor plm. 50% uit kwik. Op Plutonium na , de giftigste stof op aarde. Kwik stapelt zich op in de organen en de hersenen. Het tast het centraal zenuw-stelsel aan en maakt het weerstands-systeem zwakker. Kwik in het lichaam, door vaccinatie’s of door amalgaam-vullingen, doet een zware aanslag op het lichaam.

  Slechts een heel klein deel van het kwik (thimerosal) zal afgevoerd worden op natuurlijke wijze. Kwik laat zich niet makkelijk verwijderen uit het menselijk lichaam.

  Of we het nu hebben over methyl-kwik of ethyl-kwik, er is geen enkele vrijwaring voor, de schade aan gezondheid door kwik in welke vorm dan ook !

  Weet, dat uw uitgeboorde amalgaan-vullingen worden afgevoerd als zwaar chemisch afval. De emmer met het doodshoofd erop!! Buiten uw lichaam zwaar chemisch afval, in uw lichaam niet?

  Deze zelfde zwaar giftige stof zit in o.a. de Mex. griep vaccinatie’s.

 • JOHA | 11/12/09 om 22:18

  Waarom liegen die academici, waarom verdraaien zij de waarheid? Leren ze het zo fout in hun opleiding? Dan is er werkelijk fundamenteel iets ZEER MIS….

 • Leanne | 28/02/12 om 12:26

  het is wel dgeilejk van belang dat je goed ontgift, direct na verwijdering. Zoek een goede homeopathische arts, die dit wil begeleiden. Hij meet ook de belastingsverlaging tijdens het proces van ontgiften.Onderaan het artikel staan een aantal links.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen